Geurstokjes online kopen | O-lijf-care.com

Je kunt op verschillende manieren een heerlijke geur verspreiden in je huis, zo kun je kiezen voor geurkaarsen, een geur diffuser of voor geurzakjes. Daarnaast kun je ook kiezen voor geurstokjes, dit zijn vezelstokjes in een flesje met vloeistof die een heerlijke geur verspreiden. Door middel van de stokjes wordt de geur verspreid en zo gaat de ruimte waar deze in staan lekker ruiken. Er bestaan veel verschillende geuren, het ligt er maar net aan waar je van houdt en welke geur het beste bij jou past. Je kunt geurstokjes op verschillende plekken in huis neerzetten, zo kunnen ze prima in de woonkamer staan, maar ook in de badkamer, het toilet of in de keuken. In de webshop van O-lijf-care.com vind je diverse geurstokjes die de lekkerste geuren verspreiden.

Een divers aanbod aan geurstokjes in verschillende geuren

Ben je op zoek naar goede kwaliteit geurstokjes? Dan ben je bij O-lijf-care.com aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je diverse geurstokjes die te verkrijgen zijn in verschillende geuren. Door geurstokjes te gebruiken creëer je een heerlijke geur in huis zonder rook of vlammen. In onze webshop vind je geurstokjes van het merk Ipuro, de geur in de flesjes bestaat uit een topnoot, een hartnoot en een basisnoot. De eerste geur die vrijkomt uit het flesje is de topnoot, deze komt vrij zodra de stokjes erin zijn gezet. Als het flesje een tijdje openstaat komen ook de hartnoot en de basisnoten vrij en deze geuren blijven dan ook het langste hangen. Door de stokjes in het glazen potje te doen komt de geur vrij, wil je een wat minder sterke geur, dan kun je er minder stokjes in zetten. In de webshop van O-lijf-care.com vind je onder andere geurstokjes in de geuren, Black Bamboo, Sunny Beachtime, Tropical, Citrus en White Lily. Er zijn zowel frisse als wat warmere geuren, deze kunnen zowel in de zomer als in de winter prima bij jou thuis staan om een ruimte heerlijke te laten ruiken.

Geurstokjes, geurkaarsen en meer eenvoudig online bestellen

Je kunt de geurstokjes uit onze webshop eenvoudig online bestellen, daarnaast vind je hier ook diverse geurkaarsen. Deze geurkaarsen zijn ook te verkrijgen in verschillende geuren en zorgen er ook voor dat er een heerlijke geur verspreid wordt in diverse ruimtes. Naast deze geur verspreidende artikelen, vind je hier nog meer diverse home items. Zo hebben we een ruim aanbod aan hamamdoeken, handdoeken en meer. Je kunt je bestelling veilig online afrekenen door middel van iDeal, Master Card, Bancontact of Visa. Heb je vragen over één van onze producten, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com