Panier des Sens

AOC

Voedende lichaamsverzorgingsproducten met biologische AOC olijfolie (Appellation d'Origine Contrôlée) uit de Haute Provence, dat is wat Panier des Sens biedt. Geinspireerd door de grondstoffen uit het Mediterraanse klimaat ontwikkelde zij een productlijn met natuurlijke, eenvoudige en authentieke ingrediënten. Panier des Sens maakt gebruik van geconcentreerde formules met natuurlijke bestanddelen en essentiële oliën. Haar engagement om producten te ontwikkelen met eerbied voor het milieu, zorgde ervoor dat de synthetische componenten vervangen werden door heilzame bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Daardoor bevatten de producten van Panier des Sens geen parabenen, phenoxyethanol, siliconen, aluminium of grondstof van dierlijke oorsprong. Geen enkel product uit het gamma wordt getest op dieren. Dankzij haar intens verzorgende bestanddelen en zachte texturen, zijn de Panier des Sens producten dan ook bijzonder geschikt voor de droge huid.

Kwaliteitsproducten met een zachte textuur en een aangenaam lichte geur van groene olijf, lotus en sandelhout zijn het resultaat wat haar lijn met biologische olijfolie betreft. De lijn, op basis van biologische honing, gebruikt ook plantaardige actieve stoffen voor haar lichaamsverzorgingsproducten.

Ecocert

Gevestigd op het plateau van Valensole in les Alpes de Haute Provence, strekken de olijfboomgaarden van Petit St. Jean zich uit over meer dan 7 hectare en telt het ongeveer 1500 olijfbomen. Deze olijfboomgaard heeft herhaaldelijk een gouden medaille gewonnen op het Concours Générale Agricole in Parijs omwille van de nutritieve kwaliteiten van de olijfolie en zodoende trok het ook de aandacht van Panier des Sens.

Voor haar productlijn selecteerde Panier des Sens dan ook deze biologische olijfolie die gecertificeerd is door het Franse onafhankelijk label ECOCERT. Geheel volgens de geest van biologische landbouw, worden de olijfbomen daar verbouwd met respect voor het milieu: zonder pesticiden of herbiciden van synthetische aard. Deze biologische AOC is dan ook van een onberispelijke kwaliteit en wordt geteeld op dat plateau van Valensole, in les Alpes de Haute Provence.

Ook de zoete amandeloile wordt aan het plateau van Valensole onttrokken en gebruikt in de amandelgeurlijn van Panier des Sens.

Blogspots

Bekijk hier de review 'Spotted : Panier des Sens' van www.essentialhonesty.be.

                                                   Logo Panier des Sens

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers