Olivella

Het Merk Olivella

De scheikundige structuur van olijfolie staat het dichtste bij die van onze eigen natuurlijke huidolie. Meer dan welke andere plantaardige olie dan ook. Daarom is het zo geschikt voor gebruik op je gezicht, handen en lichaam.

Olivella werd ontwikkeld door Giorgiomaria Del Papa in samenwerking met het 'Istituto Sperimentale Acidi Grassi” in Milan. Alle producten uit het gamma zijn gebaseerd op het gebruik van een hoge dosis 100% Virgin Olive Oil dat uiterst voedend, vochtbalans regulerend en herstellend werkt. Het wordt dan ook wel 'Het Natuurlijke Mediterraanse Dieet voor je Huid' genoemd.

Het Italiaanse merk Olivella staat dan ook synoniem voor 'Natuurlijk' vanwege de 100% zuivere olijfolie uit de eerste persing dat als basis ingredient gebruikt wordt voor al hun lichaamsverzorgingsproducten. Dat maakt Olivella anders.

Umbrië

Het moederbedrijf van Olivella, Umbria Olii International, is gevestigd in Campello sul Clitunno Perugia, Umbrië, het zgn. groene hart van Italië en produceert en verkoopt olijfolie al drie generaties lang over de ganse wereld. De olijven die Olivella gebruikt in haar huidverzorgingsproducten zijn dan ook afkomstig uit deze streek. De andere hoogwaardige kwaliteitsingrediënten die gebruikt worden in het Olivella product gamma zijn afkomstig uit het eigen olijfolieraffineerproces. Daarnaast gebruikt Olivella essentiële oliën en natuurlijke parfums afkomstig van planten, kruiden en bloemen.

                                                    Logo Olivella

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com