Goede verzorging voor je haar

Shampoo gebruik je om je haren mee te wassen en te reinigen en conditioners zijn bedoeld om extra voeding te geven aan je haar na het wassen en je haar gemakkelijk kambaar te maken. Naast het reinigen van je haar, hebben ze ook nog andere werkingen die van elkaar verschillen. Zo brengt de ene shampoo meer volume aan het haar, de andere extra glans of ze zorgt ervoor dat roos uit je haar verwijderd wordt. Bij O-lijf-care.com vind je diverse soorten shampoos en conditioners, op natuurlijke basis en met pure ingrediënten. De meeste conditioners herstellen droog en beschadigd haar, zo krijg je sterker en glanzender haar dat er gezond uitziet.

De geschiedenis van shampoo en conditioner

De naam shampoo komt van het woord chàmpo, dit komt uit het Hindi. Met het woord wordt vooral inmasseren bedoeld, dit is eigenlijk wat je doet met shampoo, je masseert het in je haren. Het woord chàmpo komt van de plant Michelia Champaca, waarvan de bloemen al eeuwen geleden werden gebruikt in India om de haren mee te wassen. Via het handeldrijven met India kwam in de 17e eeuw shampoo ook naar Europa. Sindsdien heeft de shampoo verschillende veranderingen ondergaan en heeft ze nu een andere samenstelling dan toen. Conditioners kwamen wat later op de markt, toch werd hier vroeger ook al gebruik van gemaakt. Toen bestond conditioner vooral uit kokosolie of andere olie om de haren te doen glanzen. In de producten van O-lijf-care.com zit voornamelijk olijfolie, hierdoor krijgt je haar een natuurlijk en gezonde uitstraling zonder dat er chemische stoffen, SLES, SLS en synthetische kleurstoffen inzitten.

Natuurlijke shampoo en conditioner kopen

Ben je op zoek naar een natuurlijke shampoo of conditioner om je haren mee te wassen en te verzorgen? Dan ben je bij O-lijf-care.com aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse shampoos die je haren reinigen, gemaakt op basis van olijfolie. Dit geldt ook voor de conditioners die je in ons assortiment vind, al deze haarproducten bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Zo hebben we haarproducten van het Italiaanse merk Olivella en ook van het bekende Olivia van Marius Fabre. Heb je vragen over een van deze producten of over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com