Geurstokjes Ipuro Pure Black 100 ml

Ipuro Geurstokjes Pure Black 100 ml

 
13,95
26IFC1627
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurstokjes 'Pure Black', uit de essentials line, is dat het gevoel van rust, balans en zachtheid :

topnootcitrus en sinaasappel 
- hartnootroos en violet
- basisnootsandelhout, cederhout, muskus en orientaals

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De stokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçon is van glas met een sierdop en bevat 100 ml.

Gebruik : schroef het kleine metalen stopje eraf, plaats de sierdop erop en steek de stokjes erin. Gebruik alle meegeleverde stokjes voor een sterke geur, maar daardoor raakt de vloeistof ook sneller op. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof 1 tot 1,5 maand mee, afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die gebruikt wordt. Als de stokjes verzadigd zijn, verspreiden ze een minder intense geur. Dus vervang de stokjes regelmatig, er zitten immers voldoende stokjes in de verpakking. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com