Klantenreviews

Wil je graag een review schrijven en achterlaten ? Fijn ! Ze zijn dan ook bedoeld om met andere (potentiële) klanten te delen op onze website en en eventueel op onze social media pagina's op de kanalen Instagram en Facebook. 

Hoe verzamelt en toont O-lijf-care reviews ?

Alleen klanten die een product via de O-lijf-care webshop hebben gekocht kunnen een review schrijven over de aangekochte producten. Zo vergewissen wij ons ervan dat de reviews geschreven zijn door ervaringsdeskundigen.

Je kunt op 2 manieren een review schrijven:

✓ bij elk artikel op onze website is een review-onderdeel waar je je eigen review kunt achterlaten.

✓ enkele dagen na de ontvangst van jouw aankopen ontvang je via e-mail een uitnodiging met daarin een directe link om je ervaringen met ons te delen door daarover iets in ons gastenboek te schrijven en/of een productbeoordeling achter te laten op onze website.

Zodra de review is verzonden verschijnt er een pop-up bovenaan de website met daarin de bevestiging dat je bericht wordt gecontroleerd voordat het gepluciceerd wordt. Reviews zijn nl. nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud ervan eerst handmatig wordt gecontroleerd. Deze controle doen we zelf. Meestal staat je review binnen enkele dagen online. De datum en het tijdstip die je bij een review ziet, is de datum en de tijd waarop ze is geschreven. 

Momenteel kun je niet zelf je review aanpassen of verwijderen. Wil je een review die je zelf hebt geschreven verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice

De volgende zaken staan we niet toe :

✓ je hebt het artikel niet gekocht via o-lijf-care.com 
✓ meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je het artikel hebt ervaren
✓ ongepast taalgebruik (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, discriminerende, racistische of terroristische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
✓ verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites

In bovenstaande gevallen behoudt O-lijf-care zich dan ook het recht voor om zonder bericht de review af te keuren en te verwijderen,  direct nadat ze geschreven is of naderhand.

Een negatieve ervaring is nooit een reden om een review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan hetgeen hierboven beschreven is, dan komt ze hoe dan ook online. Hoe negatief of positief ze ook is.

O-lijf-care kan deze voorwaarden op elk moment aanpassen. Een nieuwe versie plaatsen we dan zo snel mogelijk op onze website.