Giftset Geurstokjes Ipuro Pure Black & White 2 x 50 ml

Ipuro Giftset Geurstokjes Pure Black & White 2 x 50 ml

 
13,95
26IFC1628
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Deze giftset bevat een combinatie van een 2-tal geurstokjes 'Pure White & Pure Black,' uit de essentials line van Ipuro, elk in een flaçon van 50 m, met de subtiele geuren :

Pure White :

- topnoot : meiklokjes en witte roos
- hartnoot : viooltjes en groene noten
- basisnoot : sandelhout, witte muskus en amber

Pure Black :

- topnootcitrus en sinaasappel 
- hartnootroos en violet
- basisnootsandelhout, cederhout, muskus en orientaals

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De 2 x vijf vezelstokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçons zijn van glas met een kunstof dop en bevatten elk 50 ml.

Gebruikverwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverde vezelstokjes voor een sterke geur, maar daardoor raakt de vloeistof ook sneller op. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 1,5 maand mee, afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die gebruikt wordt. Als de stokjes verzadigd zijn, verspreiden ze een minder intense geur. Dus vervang de stokjes regelmatig, er zitten immers voldoende stokjes in de verpakking. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com