Geurstokjes Black Bamboo 100 ml Ipuro

Geurstokjes Black Bamboo 100 ml

 
9,95
26IFC0110
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurstokjes 'Black Bamboo', uit de essentials line, is dat de frisse kruidige geurcombinatie van sterke groene frisse noten met een houten ondertoon :

- topnoot : jasmijn en limoen
- hartnoot : appel en meloen
- basisnoot : witte muskus en amber

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De vezelstokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheids- aanwijzingen. De flaçon is van glas met een houten dop en bevat 100 ml.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverde vezelstokjes voor een sterke geur, maar daardoor raakt de vloeistof ook sneller op. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 3 maanden mee, afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die gebruikt wordt. Als de stokjes verzadigd zijn, verspreiden ze een minder intense geur. Dus vervang de stokjes regelmatig, er zitten immers voldoende stokjes in de verpakking. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Ook verkijgbaar in giftset 2 x 50 ml.

Olijfcare Gebruiksaanwijzing Ipuro Geurstokjes

Een hele fijne winkel,
Met vriendelijke mensen,
Doen echt moeite voor je als er iets niet helemaal goed loopt!
Bedankt Toppers!

Oja en de geurstokjes zijn heerlijk, een subtiele geur ideaal voor de woonkamer!
Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com