La Corvette

Sinds 1894

Net als Marius Fabre produceert de Savonnerie du Midi Marseille zepen volgens het Marseillaanse ambachtelijke productieprocedé en dit al sinds 1894 vanuit het 14de arrondissement van Marseille in verschillende vormen en formaten. Zij gebruikt hiervoor het merk La Corvette dat tevens Ecocert gecertificeerd is wat haar huishoudproducten betreft. Dit merk combineert de Marseillaanse traditie van het zeepmaken met een modern en kwalitatief product aanbod van Marseille zepen en schoonmaakmiddelen. Terug naar natuurlijke milieuvriendelijke praktijken met authentieke waarden, al meer dan 120 jaar !

Ecocert

Een Frans keurmerk dat richtlijnen voor natuurcosmetica opstelt en de navolging ervan controleert. Producten met een dergelijk label moeten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van onderzochte en goedgekeurde ingrediënten. Het waarborgt immers de kwaliteit en authenticiteit van de biologisch gecertificeerde producten. Biologische landbouw is een teeltwijze met respect voor de natuur, waterbronnen, biodiversiteit en waarbij het gebruik van genetisch gemodificeerde grondstoffen is uitgesloten.

Huishoudmiddelen

De zwarte zepen van La Corvette ontvetten, reinigen en ontvlekken en zijn zowel verkrijgbaar in vloeibare zeep als in pastavorm. Milieuvriendelijke zepen, gemaakt van 100% plantaardige oliën en 100% biologisch afbreekbaar. Geschikt voor huishoudelijke schoonmaakklusjes voor binnen en buiten en voor het reinigen en onderhouden van zowel moderne als traditionele vloeren. Ook de allesreiniger kent een op zeep-gebaseerde formule met natuurlijke ingrediënten en is een unieke ontvetter dat naspoelen overbodig maakt.

                Olijfcare La Corvette    Olijfcare Savonnerie du Midi

 

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com