Overige vragen

Overige vragen

Hoe kan ik mij registreren ?

Klik rechtsboven op je scherm op 'Registreer' en vul alle velden gemarkeerd met een sterretje waarheidsgetrouw in. Wat je emai-adres betreft, dit dient een geldig persoonlijk e-mailadres te zijn dat je regelmatig gebruikt zodat wij o.a. administratieve e-mails naar je kunnen versturen. E-mails die door ons verstuurd zijn naar het door jou opgegeven e-mailadres worden dan ook geacht te zijn aangekomen. Accounts die worden geregistreerd met een tijdelijk e-mailadres kunnen worden afgesloten zonder voorafgaande kennisgeving. Wij behouden ons het recht voor accounts te valideren bij de registratie of wanneer wij van mening zijn dat er een ongeldig e-mailadres gebruikt wordt. Wijzigingen in je e-mailadres dienen dan ook meteen aan ons te worden doorgegeven. Zie hieronder bij 'Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen ?'

Klaar met invullen ? Klik op 'Account aanmaken' onderaan de pagina. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin je gebruikersinformatie. Vanaf nu kun je alle functies gebruiken door direct in te loggen op o-lijf-care.com via 'Mijn account' en de knop 'Log-in' door daar je emailadres en zelf gekozen wachtwoord in te typen.

Meer informatie omtrent het gebruik van je gegevens vind je in onze Privacy Policy.

Registreren heeft zo zijn voordelen :

- sneller bestellingen plaatsen
- de voortgang van je bestellingen raadplegen via 'Mijn account'
- jouw voorafgaande bestellingen opzoeken via 'Mijn account'
- meerdere adressen beheren bij herbestellingen (om bestellingen te laten leveren bij vrienden of familie)
- jouw accountgegevens en wachtwoord wijzigen

Het inloggen lukt me niet. Wat nu ?

Voor het gebruik van alle functies van o-lijf-care.com moet je geregistreerd en ingelogd zijn. Om in te loggen dien je je e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord in te geven. Let erop dat beiden correct ingegeven worden, exact zoals je bij de oorspronkelijke registratie hebt gedaan met name inzake de gebruikte tekens (-, _ en @), cijfers, spaties en het gebruik van kleine letters en hoofdletters.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu ?

Ga naar 'Log in' en klik daar op de functie 'Wachtwoord vergeten ?' Vul je e-mail adres in waarmee je bij ons geregistreerd staat en klik op 'Wachtwoord opnieuw instellen'. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen ?

Voor het bijwerken van je persoonlijke gegevens (zoals wachtwoord, e-mail adres, adres,...) log je in en ga je naar 'Mijn account' en dan naar 'Persoonlijke gegevens'. Bevestig de wijziging in je account door onderaan het scherm op de knop 'Opslaan' te klikken. Je kunt je hier ook aanmelden voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief.

De o-lijf-care Nieuwsbrief. Hoe werkt het ?

Je hebt de mogelijkheid je in te schrijven op de o-lijf-care Nieuwsbrief die enkele keren per jaar verschijnt. Op verschillende pagina's op de site wordt deze optie aangeboden. Of je meldt je aan via de link onderaan de site of via de link tijdens het registreerproces. Hiertoe vul je je e-mailadres in en wij sturen je de meest recente editie van onze Nieuwsbrief toe. Wil je de Nieuwsbrief niet langer ontvangen ? Schrijf je dan uit via de afmeldlink in de Nieuwsbrief zelf. Voor meer informatie over informatieve e-mails zie onze Privacy Policy.

Inschrijven op onze Nieuwsbrief brengt je voordelen zoals :

  • Exclusieve Aanbiedingen & Kortingscodes 
  • Nieuws & Trends op het gebied van huidverzorging op basis van olijfolie
Als je je correct hebt aangemeld voor onze Nieuwsbrief, maar je ontvangt ze desondanks niet, check dan eens of in je e-mailsysteem de spamfilter geactiveerd is. Mocht dit zo zijn, voeg dan info@o-lijf-care.com toe aan je adresboek (de lijst met gewenste afzenders) zodat je onze Nieuwsbrief wél kunt ontvangen. Op deze manier blijf je op de hoogte, ook van de andere e-mails die o-lijf-care.com je stuurt, zoals bijvoorbeeld de orderbevestigingen. Of je haalt onze Nieuwsbrief op uit je spam map.

Hoe ons te contacteren voor een klacht ?

Je bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verstuurd. Mocht je onverhoopt toch nog een klacht hebben over onze producten en/of geleverde diensten, dan kun je ons contacteren of een mailtje sturen naar info@o-lijf-care.com en je klacht kenbaar maken. Zodra we je klacht hebben ontvangen sturen we je een ontvangstbericht. Je klacht zal uiterlijk binnen 14 dagen beantwoord worden. We streven er dan ook naar om samen met jou een passende oplossing te vinden. We houden je dan ook steeds op de hoogte van de status van je klacht. Ben je desondanks niet tevreden met de afhandeling van je klacht ? Dan kun je ze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag, Nederland (www.sgc.nl). Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Een greep uit ons assortiment Een greep uit ons assortiment

Speciaal voor jou Speciaal voor jou