Aleppo en Co Alep Zeep 30 procent

Alep Zeep met 30% Laurierbesolie 180 g

 
8,95
ASALEP04
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Alep zeep met 30% laurierbesolie van Aleppo & Co wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen.

Hoe hoger het percentage aan laurierbesolie (tussen 0-35%), hoe antiseptischer en milder de zeep. En omdat Alep zeep tevens antibacterieel, helend, pijnstillend en kalmerend werkt, kan ze heilzaam zijn bij de verlichting van huidaandoeningen als psoriasis, exceem en acné. Vanwege haar hogere percentage aan laurierbesolie is deze Alep zeep dus ook geschikt voor mensen met een droge, gevoelige, geïrriteerde en/of geschilferde huid. Het heeft een gewicht van 180 gram en is verpakt in een doorzichtige dunne folie. Deze zeep heeft een authentieke robuuste look en ruikt naar laurierbesolie.

Alep zeep is hard en bruin/donker aan de buitenkant en week/zacht en groen binnenin. Alep zeep gaat lang mee, mits je ervoor zorgt dat de zeep tussen het gebruik door goed kan drogen. Als de zeep té nat blijft omdat het in een poeltje water ligt kan de zeep zacht worden en zelfs oplossen. Laat ze dus aan de lucht drogen op een droge zeephouder.

Gebruik : maak een zeep-emulsie in je handen en breng dit aan op je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen. Deze zeep prikt, dus bij aanraking met de ogen, direct goed uitspoelen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Olea Europeae (Olive) Fruit Oil*, Laurus Nobilis (Laurel) fruit oil*, Aqua*, Sodium hydroxide * Origine Végétal

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com