body Wrap Aroma Home Shine Bright Like A Diamond Opwarmen Microgolf

Body & Neck Wrap Shine Bright Like A Diamond

 
19,95
07AHBW19002
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze body wrap van Aroma Home kalmeert en ontspant je lichaam. De hoes van fleece met opschrift 'Shine Bright Like A Diamond' is van 100% polyester en gevuld met keramische tourmalijn korrels verrijkt met etherische lavendelolie die je kan opwarmen in de magnetron. 

De rustgevende body wrap is zo ontworpen dat het comfortabel om de nek zit, juist tot aan je schouders. Maar je kunt het ook om je arm of been wikkelen of tegen je onderrug zetten. Biologisch afbreekbaar. Afmetingen : 14 cm breed x 48 cm lang.

Gebruik : warm op pijnlijke rug-, schouder-, nek- en buikspieren of om stress en gewrichtspijn te verlichten. 

Instructies voor de microgolf :

- steek de body wrap voor 1 minuut in de microwave en voel of de gewenste temperatuur bereikt is. Per schijf van 10 seconden extra bijwarmen tot een totale maximale tijd van 2  minuten voor een 500-750 Watt microgolfoven en tot een totale maximale tijd van 1,5 minuut voor een 800-1000 Watt microgolfoven. Leg de body wrap op een draaibare niet-metalen plaat in de microgolfoven tesamen met een half gevuld kopje water en volg de warmte instructies qua tijdsduur hierboven. Wacht 30 seconden na opwarming met het eigenlijke gebruik. 

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com