Geurstokjes Lime Light Ipuro 200 ml

Ipuro Geurstokjes Lime Light 200 ml

 
19,95
26IFC1063
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurstokjes 'Lime Light, uit de essentials line, is dat de knisperige frisheid van citroengras met zachte bloemige accenten :

- topnoot : verbena, bergamot, Litsea Cubeba, sinaasappel en citroengras
- hartnoot : Egyptische geranium, meiklokje, komijn en jasmijn
- basisnoot : oranjebloesem en vanillebloem

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De stokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçon is van glas met een sierdop en bevat 200 ml.

Gebruikschroef het kleine metalen stopje eraf, plaats de sierdop erop en steek de stokjes erin Gebruik alle meegeleverde stokjes voor een sterke geur, maar daardoor raakt de vloeistof ook sneller op. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof 2 tot 3 maanden mee, afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die gebruikt wordt. Als de stokjes verzadigd zijn, verspreiden ze een minder intense geur. Dus vervang de stokjes regelmatig, er zitten immers voldoende stokjes in de verpakking. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Ook verkijgbaar in navulling van 500 ml.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com