Geurstokjes Ambientair Magic Happens 200 ml

Geurstokjes Magic Happens 200 ml

 
27,95
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze geurstokjes 'Magic Happens' van Ambientair uit de serie 'Mise-en-Scène' vormen een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De geur wordt nl. geleidelijk verpreidt via de stokjes die in de fles gestoken dienen te worden. 

De Franse term 'Mise-en-Scène' verwijst naar het maken van een decor voor een film of toneelvoorstelling. Deze term geeft dan ook precies weer waar deze prachtige nieuwe geurcollectie van Ambientair voor staat. Elke geur vormt een enscenering in jouw huis, de kamer wordt een scène waar herinneringen worden gemaakt. Met de 'Mise-en-Scène' geurcollectie reis je in gedachten af naar onder meer verschillende wereldsteden, ben je bij geweldige feesten aanwezig en beleef je romantische, grappige of mysterieuze situaties... En dit allemaal in je eigen huis.

Deze geurstokjes verspreiden een fruitig zoet aroma (combinatie van bessen, peper en rabarber) én is met haar prachtige zilverkleurige fles ook nog eens een parel in je interieur.

Met de bijgevoegde QR code speel je bovendien een passende muzieklijst af waarbij geur en gevoel perfect samenkomen. 

De stokjes zitten in de kartonnen koker, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. Verpakt in een glazen flaçon met afneembare stop van 200 ml.

Deze geurstokjes bevatten geen alcohol.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon en steek de stokjes erin. Gebruik alle meegeleverde stokjes voor een sterke geur, maar daardoor raakt de vloeistof ook sneller op. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Als de stokjes verzadigd zijn, verspreiden ze een minder intense geur. Dus vervang de stokjes regelmatig, er zitten immers voldoende stokjes in de verpakking. Vermijd oogcontact. Mocht de inhoud van de diffuser in contact met de huid komen, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com