Chilly's Koffiebeker Blossom 340 ml Emma Bridgewater

Chilly's Koffiebeker Blossom 340 ml by Emma Bridgewater

 
28,00
CB-CC02FDAISY
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze stijlvolle 'on-the-go' koffiebeker 'Blossom' van Chilly's Bottles combineert het gemak van een gewone drinkbeker met hoogwaardig technologisch vernuft. Waarom nog langer 'wegwerp-koffiebekers' gebruiken als je kan overschakelen op herbruikbare koffiebekers, die beter zijn voor het milieu én je drank bovendien nog eens langer warm houden?! Met deze moderne en mileubewuste 'on-the-go' Chilly's koffiebeker spaar je niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee, want bij vele trendy koffiezaken krijg je korting bij het gebruik van een eigen beker ! 

Heerlijk voor koffie, thee, chocolade(melk),....

Alle Chilly's koffiebekers zijn voorzien van een deksel mét opening om gemakkelijk te kunnen drinken. Let op, daardoor is deze deksel dus niet lekvrij.

- blijft zo'n 2,5-3 uur warm (in vergelijking met het bewaren in een gewone beker)
- condensatievrij
- BPA-vrij

De dubbelwandige vacuüm isolatiebekleding voorkomt condensvorming. Dankzij het gebruik van hoogwaardig kwalitatief 304 roestvrij staal voor zowel de binnen- als de buitenkant blijft jouw drankje goed op smaak. De deksel is gemaakt van Tritan™, een BPA- en impactvrij type kunststof. De buitenkant van de beker blijft op kamertemperatuur.

Kortom, de Chilly's Koffiebekers zijn herbruikbaar, voor dagdagelijks-gebruik en milieuvriendelijk ! Sùper handig voor onderweg, voor in je auto, voor op je werk of gewoon voor thuis. 

Alle Chilly's koffiebekers zijn verpakt in gerecycleerde kartonnen kokers die op hen beurt ook recycleerbaar zijn. Ideaal als kado !

Afmetingen : 9 cm breed x 13 cm hoog / Inhoud : 340 ml / Gewicht : 242 gram

Gebruik : om de heetheid van je drank te garanderen vul je de beker best eerst met kokendheet water om ze op die manier op te warmen. Ledig je beker en vul ze met de warme drank die jij verkiest. Met de hand s
choonmaken met wat heet zeepwater en goed naspoelen. Of door oplossing van 1 theelepel bicarbonate soda in water, indien de beker vaak gebruikt wordt voor wisselende inhoud. Gebruik je de koffiebeker een tijdje niet ? Haal het deksel er dan vanaf, dan blijven de smaak, geur en frisheid van je dranken beter op peil.

De Chilly's Koffiebeker is niet geschikt voor : in de vaatwasser (deksel afzonderlijk kan wél), in de microgolfoven en in de diepvriezer of koelkast te steken. Dat laatste is ook niet nodig omdat de dubbelwandige isolatiebekleding geen temperatuur invloeden van buiten toelaat. Niet geschikt voor gebruik met een rietje.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com