Tadé Alep zeep 12 procent laurierbesolie 200 gram

Alep Zeep met 12% Laurierbesolie 210 g

 
5,95
ASALEP15
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Alep zeep met 12% laurierbesolie van Aleppo & Co wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen.

Hoe hoger het percentage aan laurierbesolie (tussen 0-35%), hoe antiseptischer en milder de zeep. Vanwege haar gemiddeld percentage aan laurierbesolie is deze Alep zeep geschikt voor alle huidtypes. Het heeft een gewicht van 210 gram en is verpakt in cellofaan. Deze zeep heeft een authentieke robuuste look en ruikt naar laurierbesolie.

Alep zeep is hard en bruin/donker aan de buitenkant en week/zacht en groen binnenin. Alep zeep gaat lang mee, mits je ervoor zorgt dat de zeep tussen het gebruik door goed kan drogen. Als de zeep té nat blijft omdat het in een poeltje water ligt kan de zeep zacht worden en zelfs oplossen. Laat ze dus aan de lucht drogen op een droge zeephouder.

Gebruik : maak een zeep-emulsie in je handen en breng dit aan op je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen. Deze zeep prikt, dus bij aanraking met de ogen, direct goed uitspoelen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Olea Europeae (Olive) Fruit Oil*, Laurus Nobilis (Laurel) fruit oil*, Aqua*, Sodium hydroxide * Origine Végétal

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com