Zwarte Puimsteen rade 60 gram

Puimsteen 60 g

 
4,95
TATERPONC02
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Eelt is een natuurlijke beschermlaag die voorkomt dat de opperhuid beschadigd raakt. Het ontstaan van eelt is een reactie van de opperhuid op wrijving en druk. Als je veel op blote voeten loopt, hetgeen in de zomer meer voorkomt, is er meer wrijving en vergroot de kans op eeltvorming op plaatsen waar de wrijving of druk het hoogst is, zoals op de bal van de voet en op de hiel. Zorg dus voor minder druk op de voeten en houdt de eeltlaag soepel. Met een puimsteen kan je ervoor zorgen dat de eeltlaag niet té dik wordt, maar let er altijd op dat je niet téveel eelt weghaalt. Daarnaast kunnen ook je vingers, handpalmen en/of knieën eeltplekken vertonen en met puimsteen behandeld worden.

Dankzij haar sterke ruwheid is deze 100% natuurlijke puimsteen van Tadé uitermate geschikt om je voeten te ontdoen van dode huidcellen en eeltplekken. Met als resultaat gladdere voetzolen en hielen. Feitelijk een stuk poreus magma, afkomstig van vulkanische bergketens en verhard door een plotselinge daling van de druk. Maar door de grote hoeveelheid kleine holtes in het gesteente voelt de puimsteen licht aan, het weegt slechts 60 gram. Het is bovendien voorzien van een handig ophangkoordje. Puimsteen is een poreus natuurproduct en wordt door gebruik zéér langzaamaan kleiner en kleiner.

Gebruik : bij voorkeur na het douchen of badderen (dan is de eelt zachter) de verharde huid afscrubben met de puimsteen door het maken van cirkelcormige bewegingen over vooral je hielen en voetzolen. Spoel je voeten daarna af met warm water en breng eventueel een olie of voetencrème aan.

Aangezien het hier een puur natuur product betreft is iedere puimsteen anders van vorm en grootte.

Vorm misschien onhandig (geen mooie rechte rechthoek) maar daardoor scrubt ie wel eens zo goed: beter dan de mooie afgeslijten puimstenen! En zo een hoopje natuurlijke rots kan ook heel esthetisch zijn aan je bad, vooral als je hem ophangt met de koord!
Deze puimsteen werkt zoals ik het verwacht had, dus heel goed !
Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers