Kadobon informatie

De Digitale O-lijf-care Kadobobon

Wil je iemand een plezier doen met één of meerdere van onze huidverzorgingsproducten, maar je wilt die persoon zelf laten kiezen ? Dan is de digitale O-lijf-care Kadobon een perfecte oplossing !

Je kunt zelf de waarde van de digitale Kadobon kiezen. Dit is telkens een veelvoud van 5 en bedraagt minimum 15€ en maximum 100€. Je kunt zelf eventueel ook een persoonlijke tekst toevoegen die op de bon komt te staan. Je vult vervolgens ofwel je eigen e-mailadres in ofwel dat van de bestemmeling. De digitale o-lijf-care Kadobon wordt dan als printbaar pdf document naar dat opgegeven e-mailadres verstuurd.

Als je klaar bent met het invullen van alle benodigde en gewenste gegevens kun je onderaan de pagina klikken op 'Bekijk voorbeeld digitale Kadobon'. In voorvertoning krijg je dan te zien hoe de Kadobon eruit ziet en je kunt desgewenst nog aanpassingen aanbrengen alvorens de Kadobon toe te voegen aan je winkelmand of verlanglijstje.

De digitale O-lijf-care Kadobon is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop, is inwisselbaar voor alle o-lijf-care producten en kan gespreid worden over meerdere bestellingen.

Op de door ons uitgegeven Kadobonnen zijn naast de Algemene voorwaarden ook de kadobonvoorwaarden van toepassing. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Kadobon & Kortingscode'. O-lijf-care legt jouw gegevens vast conform de wet bescherming persoonsgevens. Voor meer informatie hierover, zie onze privacyverklaring.

Wil je graag een digitale O-lijf-care kadobon bestellen ? Klik dan hier.

Het O-lijf-care Team