Klantenreviews

Zo als steeds snel geleverd. Product stond niet meer op de webshop, mailtje naar Nathalie gestuurd, en direct opgevolgd. Product ging eerstdaags binnenkomen 2 dagen later mailtje dat het binnen was. Super service, en goede producten.
Heerlijke natuurlijke produkten om je huid zacht en mild te verwennen. De body butter hydrateert zeer goed zonder een plakkerig gevoel na te laten. Ook de kleine kadootjes die meegeleverd worden zijn een leuke surprise ! Levering was stipt en correct.
Snel geleverd in goede verpakking, met een paar leuke mini's erbij als verrassing. Vriendelijke communicatie en de producten, de Aleppo zeep en de antirimpelcreme zijn echt fijn in gebruik.
Altijd feest om een pakje te ontvangen van Olijfcare. Heerlijke producten van hoogstaande kwaliteit. Kleine leuke extraatjes erbij. Plus een super snelle afhandeling en levering. Dikke aanrader!
Nog maar enkel geschenken gegeven ... maar alvast héél tevreden over het afhandelen van de bestellingen ! Het is fijn om steeds op de hoogte te worden gehouden over hoe het pakket eruit ziet, wanneer het verzonden wordt, wanneer het aankomt ... bestellen houdt dus geen risico in !!!
Ik kreeg een verrassingspakket van mijn zus opgestuurd als opperpertje tijdens Covid19.. Niet alleen het product is top maar je ziet duidelijk dat het pakket met zorg en liefde werd opgemaakt. Het gaat om kleine dingen: klevertjes, berichtje van mijn zus werd versierd... Je krijgt het gevoel van in de winkel nl. klant is belangrijk en wordt in de watte gelegd ... dit realiseren via online verkoop getuigt van professionalisme.
Wij hebben al een aantal keer verschillende producten bij jullie besteld en we waren telkens heel erg tevreden. Snelle levering en heel goeie producten die je niet direct ergens anders vindt. Wij vinden het een aanrader en komen zeker terug! gr
Aangename eerste kennismaking met jullie webwinkel. Alles snel en correct geleverd met sympathieke extraatjes. Goede communicatie. Ik kom nog terug.
Alles correct en netjes geleverd zoals besteld.
Heel leuk is de kleine attentie die wordt meegeleverd! Fijn voor de ontvanger en zo leer je nieuwe producten kennen.
Ik zou deze website zeker aanbevelen!
Het pakket was een feestje om uit te pakken! Zorgvuldig ingepakt, met een persoonlijk bericht en kleine attenties om uit te proberen. Erg attent!
Alles netjes en snel geleverd. Top!
Plaats hier jouw review - wij gebruiken jouw review enkel om ze op onze webshop te plaatsen.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.