Klantenreviews

Kwalitatief hoogstaande producten, daarom komen we altijd terug ...
Wij hebben al vaker iets bij jullie besteld. Hele goede, mooie producten. Ook een hele snelle levering en alles goed verpakt. Wij blijven bij jullie bestellen.
Snelle levering ook naar Nederland! Pakket netjes ingepakt en goed beschermd geleverd. Zeker een aanrader om hier te bestellen
Zeer vlugge bestelling. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Zeer aangename geuren.
Super snelle levering en alles goed verpakt! Dank je wel!
Zo als steeds snel geleverd. Product stond niet meer op de webshop, mailtje naar Nathalie gestuurd, en direct opgevolgd. Product ging eerstdaags binnenkomen 2 dagen later mailtje dat het binnen was. Super service, en goede producten.
Heerlijke natuurlijke produkten om je huid zacht en mild te verwennen. De body butter hydrateert zeer goed zonder een plakkerig gevoel na te laten. Ook de kleine kadootjes die meegeleverd worden zijn een leuke surprise ! Levering was stipt en correct.
Snel geleverd in goede verpakking, met een paar leuke mini's erbij als verrassing. Vriendelijke communicatie en de producten, de Aleppo zeep en de antirimpelcreme zijn echt fijn in gebruik.
Altijd feest om een pakje te ontvangen van Olijfcare. Heerlijke producten van hoogstaande kwaliteit. Kleine leuke extraatjes erbij. Plus een super snelle afhandeling en levering. Dikke aanrader!
Nog maar enkel geschenken gegeven ... maar alvast héél tevreden over het afhandelen van de bestellingen ! Het is fijn om steeds op de hoogte te worden gehouden over hoe het pakket eruit ziet, wanneer het verzonden wordt, wanneer het aankomt ... bestellen houdt dus geen risico in !!!
Plaats hier jouw review - wij gebruiken jouw review enkel om ze op onze webshop en onze instagram pagina te plaatsen.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.