Klantenreviews

Fijne shop, met heerlijke artikelen! De ipuro geurstokjes ruiken heerlijk! Snelle levering en heel leuk met extra attentie's in de doos.
Ik ben zeer tevreden van het product, Body Butter/ ook anti-wrinkle cream ik heb gemerkt dat daar maar een kleine hoeveelheid nodig is voor het gelaat!
Per toeval dit jaar in Nimes (Fr) de producten van Panier des Sens ontdekt. Echt goede verzorgingsproducten. Nu de eerste keer hier besteld. Alles goed ontvangen en snel ook. Leuk die kleine gadgets, dank je wel!
Ik heb nu mijn tweede bestelling gedaan en zeer tevreden over de producten, de handcreme is zeer rijk en verzorgend. Hartelijke groet, Monique
Oogcontourcreme. Via een staaltje (ontvangen met de laatste bestelling) ontdekte ik dit product. Heerlijk om aan te brengen, prikt niet als je al eens kwistig ermee omgaat. Zelfs voor mijn tere halshuid een fijne creme.
Dag Nathalie, woensdag de hammamdoeken en shampoo opgehaald in het Poske, vandaag gebruikt. Super !
De produkten zijn super! De hamamdoeken zijn zeer compact om mee te nemen en drogen goed af. Ook de geurstokjes zijn zalig.
Zeker een aanrader.
Dag Nathalie, zoals gewoonlijk is mijn bestelling mooi afgeleverd met een leuk extraatje. Heb ditmaal je nieuwe douchegel met rozengeranium gekocht en moet zeggen dat dit echt een toppertje is. Normaal gebruik ik de douchegel met zee algen die lekker fris ruikt maar dit bloemengeurtje is voor de liefhebber een echte verwennerij.
Ik ben super tevreden van u producten. Ik gebruik het meest die met zeevenkel en zeewier. Met altijd uitslag van andere producten kan ik met plezier deze aan iedereen aanbevelen ! Mvg, Cindy
Zeer tevreden van Ipuro producten ! Ruiken zeer lang. Niets dan superlatieven van onze patiënten alsook van onszelf !
Nieuw bericht

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.