Klantenreviews

Nathalie en team, dankjewel voor de snelle levering, verzorgde verpakking, het leuke cadeautje maar vooral voor de fantastische producten
De beste klantenservice aller tijden! Er was een probleempje met de bestelling en dit was binnen no time opgelost. Zo maak je het zelden mee. Top service.
Snelle levering! De bestelling was met liefde, mooi verpakt. Een aanrader!
Kwalitatief hoogstaande producten, daarom komen we altijd terug ...
Wij hebben al vaker iets bij jullie besteld. Hele goede, mooie producten. Ook een hele snelle levering en alles goed verpakt. Wij blijven bij jullie bestellen.
Snelle levering ook naar Nederland! Pakket netjes ingepakt en goed beschermd geleverd. Zeker een aanrader om hier te bestellen
Zeer vlugge bestelling. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Zeer aangename geuren.
Super snelle levering en alles goed verpakt! Dank je wel!
Zo als steeds snel geleverd. Product stond niet meer op de webshop, mailtje naar Nathalie gestuurd, en direct opgevolgd. Product ging eerstdaags binnenkomen 2 dagen later mailtje dat het binnen was. Super service, en goede producten.
Heerlijke natuurlijke produkten om je huid zacht en mild te verwennen. De body butter hydrateert zeer goed zonder een plakkerig gevoel na te laten. Ook de kleine kadootjes die meegeleverd worden zijn een leuke surprise ! Levering was stipt en correct.
Plaats hier jouw review - wij gebruiken jouw review enkel om ze op onze webshop en onze instagram pagina te plaatsen.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.