Hamamschaal 10 cm Ottomania

Hamamschaal 10 cm

 
16,95
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze zilverkleurige hamamschaal met ingeslagen motiefjes van Ottomania is authentiek van vorm en model, handgemaakt van vertind koper en heeft een diameter van 10 cm. In landen met een hamamcultuur worden ze gebruikt in de hamam. Men schept er water mee uit de marmeren wasbassins en giet dat over zich heen. De grotere schalen of vertinde kistjes worden ook wel gebruikt om spullen zoals zeepjes, kammen en scrubwashandjes in mee te nemen naar de hamam. Hamamschalen staan prachtig in de badkamer met zeep, badzout of verzorgingsproducten erin. Maar bijvoorbeeld ook om nootjes of lokum (Turks fruit) erin te serveren. Ook leuk als kadotip !

Gecombineerd met de Ottomania hamamdoeken geven ze jouw badkamer een échte hamamsfeer ...

Onderhoudsadvies : metalen reageren op vocht, zo ook tin en koper. Het wordt donkerder na contact met water en dit hoort dus bij het product. Als je de hamamschaal net zo licht en glanzend wilt houden als bij aankoop, dien je het altijd direct goed droog te maken na contact met vocht. Je kunt de hamamschaal gerust af en toe afwassen of afnemen met een mild afwasmiddel, mits je de schaal goed naspoelt en direct heel goed droog maakt. Niet geschikt voor de vaatwasser.

Ook verkrijgbaar in andere maten : 15 cm. Voor nòg grotere maten, hamamschalen mét deksel of zeepkisten, gelieve contact op te nemen via ons contactformulier.                          

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers