Turkse handdoek olijfgroen 180 x 100 cm ottomania

Luxe Handdoek Olijfgroen 180 x 100 cm

 
39,75
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Turkse handdoek van Ottomania is geweven van wollige katoen (100%) dat zeer goed vocht opneemt. Het subtiel ingeweven bloempatroon en de handgeknoopte franjes geven de handdoek een luxe uitstraling. Een sterke dikke handdoek prachtig voor in de badkamer en die na jaren intensief gebruik nog steeds mooi is. Ook leuk om kado te doen !

Kleur : olijfgroen met franjes aan weerszijden.
Gewicht : 850 gram.
Afmeting : 180 x 100 cm.

Tevens verkrijgbaar in een andere formaat namelijk 140 x 70 cm

Deze handdoek is handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in de doek kan zitten en dat het gewicht licht kan variëren. Dit is eigen aan een handgemaakt product. 

Wasadvies : katoen krimpt altijd ietsjes bij het wassen. Daardoor wordt de handdoek lus-vast en de katoenvezel een stuk dikker en dus sterker. Dit komt de kwaliteit, de stevigheid én de vochtopname van de handdoek alleen maar ten goede. Zeker als dit krimpproces rustig kan gebeuren. Wij adviseren dan ook de doek vòòr het eerste gebruik 12 uur in KOUD water rustig te laten weken, eventueel met en scheutje azijn. Dat kan in je bad of in een emmer. Daarna was je de doek gewoon in de wasmachine op 40 graden, maar trek eerst alle knoopjes van de franjes even extra goed aan, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Hogere temperaturen (tot 60 graden) zijn daarna ook mogelijk. Gekleurde doeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De handdoek kan in de droger. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter, of gebruik het helemaal niet. 

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com