Chilly's Bottles Sports Mat Blauw 500 ml

Chilly's Bottle Sports Mat Blauw 500 ml

 
30,00
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze volledig mat blauwe stijlvolle drinkfles van Chilly's Bottles mét sportdop combineert het gemak van een plastic waterflesje met hoogwaardig technologisch vernuft en de milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles. Waarom nog langer 'wegwerp-plastic-waterflesjes' gebruiken als je kan overschakelen op herbruikbare drinkflessen, die beter zijn voor het milieu ?! Bovendien geldt : een huid die voldoende vocht bevat, glanst en ziet er strakker, jeugdiger en gezonder uit en heeft een egalere en mooie kleur. Met de moderne en mileubewuste 'on-the-go' Chilly's Bottles kun je vanaf nu overal waar je bent je huid van voldoende vocht voorzien.

De Chilly's Bottles zijn geen gewone waterflessen, ze hebben namelijk allemaal onderstaande voordelen :

- 24 uur koud
- 12 uur warm
- lek & condens-vrij :
- BPA-vrij

Ijskoude dranken blijven tot max. 24 uur gekoeld, ongeacht de buitentemperatuur en dit dankzij de dubbel-wandige vacuüm isolatiebekleding die elke fles heeft. De buitenkant van de fles blijft op kamertemperatuur. Je kunt ook ijsblokjes toevoegen. Bewaar je koffie of thee tot max. 12 uur heet. Ideaal voor tijdens een winterse wandeling of voor de koude ochtenden voor de pendelaars. De buitenkant van de fles blijft op kamertemperatuur. Spoel de fles eerst met kokend heet water voordat je de fles met je eigen hete drank vult voor een maximaal resultaat. De luchtdichte schroefdop voorkomt doorweekte (hand)(sport)tassen en onopzettelijk morsen. En de dubbelwandige vacuüm isolatiebekleding voorkomt condensvorming. De dop zelf bestaat uit RVS, kunstof en een siliconenring. Dankzij het gebruik van hoogwaardig kwalitatief 304 roestvrij staal voor zowel de binnen- als de buitenkant blijft jouw drankje goed op smaak én frisDe buitenkant van de enkelkleurige lessen bevat ook nog eens een beschermende poedercoating die niet alleen de levensduur aanzienlijk verlengd, maar waardoor de fles ook nog eens extra fraai oogt. 

Kortom, de Chilly's bottles zijn herbruikbaar, voor dagelijks gebruik en milieuvriendelijk ! Sùper handig voor onderweg, in je (sport)tas, tijdens de picknick of een wandeling, voor op je werk, op een festival of voor op school.

Alle Chilly's Bottles zijn verpakt in gerecycleerde kartonnen kokers die op hen beurt ook recycleerbaar zijn. Ideaal als kado !

De Chilly's Bottle is niet geschikt voor : in de vaatwasser, in de microgolfoven en in de diepvriezer of koelkast te steken. Dat laatste is ook niet nodig omdat de dubbelwandige isolatiebekleding geen temperatuur invloeden van buiten toelaat.

Afmetingen : 7 cm breed x 26 cm hoog / Inhoud : 500 ml / Gewicht : 380 gram

Gebruik : schoonmaken met wat zeepwater en goed naspoelen. Of door oplossing van 1 theelepel bicarbonate soda in water, indien de drinkfles vaak gebruikt wordt voor wisselende inhoud. Gebruik je de drinkfles een tijdje niet ? Haal de dop er dan vanaf, dan blijven de smaak, geur en frisheid van je dranken beter op peil.

Voor het juiste gebruik van de Chilly's Bottle dop O-ring en de vervanging ervan zie het schema hieronder. 

Correct gebruik dop ring Chilly's Bottle

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com