Aleppo Soap and Co vloeibare Alep zeep 12 procent laurierbesolie 500 ml

Vloeibare Alep Zeep met 12% Laurierbesolie 500 ml

 
11,95
ASCOPE18
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alep zeep is de oudste zeep ter wereld en wordt beschouwd als de moeder van alle zepen. Ze werd voor het eerst gebruikt in Mesopotamië in de stad Aleppo, gelegen in het huidige Syrië. Dankzij de handelroutes over de Middellandse Zee werd Alep zeep al snel bekend doorheen de landen van de Klassieke Oudheid, zoals het Romeinse Rijk en Griekenland. De zeep bereikte het Europese vasteland eerst via Marseille, welke vervolgens uitgroeide tot dé zeephoofdstad van het vaste continent. Alep zeep is van oudsher verkrijgbaar in vaste (blok)vorm. 

Deze vloeibare plantaardige Alep zeep van Aleppo Soap & Co. met olijfolie én 12% laurierbesolie is ideaal voor de dagelijkse hygiëne en verzorging van alle huidtypes, inclusief de gevoelige, droge of beschadigde huid. Terwijl de olijfolie je huid voedt en verzacht, zorgt de laurierbesolie voor de bescherming van je huid door het herstellen van je huidvocht in je bovenste huidlaag. Deze ingrediënten beschermen, kalmeren en verzachten dus je huid. Deze vloeibare Alep zeep wordt volgens de traditie geproduceerd in ketels, zonder toevoeging van kleurstoffen. Niet getest op dieren. Verpakt in en recycleerbare PET fles van 500ml met handig doseerpompje. Leuk voor op je wastafel, in de badkamer of in de keuken.

Gebruik : voor het wassen van je handen. Of om je lichaam onder de douche of in bad mee te reinigen. Laat één minuut inwerken en spoel af met schoon water. Alep zeep vraagt wel enige gewenning want het ruikt en voelt anders aan als bijvoorbeeld een schuimende zeep of douchegel. Alep zeep bevat immers geen extra toevoegingen die hiervoor zorgen.

Ook verkrijgbaar in een ecologische en voordelige navulverpakking van 1L. 

Ik gebruik deze vloeibare zeep om mijn gezicht extra te reinigen onder de douche (wel oppassen dat het niet in je ogen komt!) en heb het idee dat ik daardoor minder pukkeltjes krijg
Schrijf een review
Aqua, Potassium olivate, Potassium laurate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium sorbate, Potassium benzoate, Olea europaea oil, Tetrasodium glutamate diacetate, Laurus nobilis oil, Tocopherol.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com