Tadé Alep zeep 8 procent laurierbesolie 12 gram

Alep Zeep met 8% Laurierbesolie 12 g

 
0,95
TAPABOXE03GR12
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Wil je zelf wel eens ondervinden wat de Alep zeep van Tadé voor je huid kan doen ? Probeer deze mini Alep zeep van 12 gram dan eens.

Deze Alep zeep met 8% laurierbesolie van Tadé wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen.

Geschikt voor de dagelijkse verzorging van de normale huid. Verpakt in een kartonnen doosje en vanwege haar formaat, 12 g, ook uitermate geschikt voor op reis.

Alep zeep is hard en bruin/donker aan de buitenkant en week/zacht en groen binnenin. Alep zeep gaat lang mee, mits je ervoor zorgt dat de zeep tussen het gebruik door goed kan drogen. Als de zeep té nat blijft omdat het in een poeltje water ligt kan de zeep zacht worden en zelfs oplossen. Laat ze dus aan de lucht drogen op een droge zeephouder.

Gebruik : maak een zeep-emulsie in je handen en breng dit aan op je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen. Deze zeep prikt, dus bij aanraking met de ogen, direct goed uitspoelen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Olea Europeae (Olive) Fruit Oil*, Laurus Nobilis (Laurel) fruit oil*, Aqua*, Sodium hydroxide * Origine Végétal

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers