Tadé Alep zeep 5 procent laurierbesolie 100 gram

Alep Zeep met 5% Laurierbesolie 100 g

 
3,75
TAPAFORM03
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Alep zeep met 5% laurierbesolie van Tadé wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen.

Geschikt voor de dagelijkse verzorging van de normale huid. Het heeft een gewicht van 100 gram, is verpakt in cellofaan en is voorzien van een ophangkoordje.

Alep zeep is hard en bruin/donker aan de buitenkant en week/zacht en groen binnenin. Alep zeep gaat lang mee, mits je ervoor zorgt dat de zeep tussen het gebruik door goed kan drogen. Als de zeep té nat blijft omdat het in een poeltje water ligt kan de zeep zacht worden en zelfs oplossen. Laat ze dus aan de lucht drogen op een droge zeephouder.

Gebruik : maak een zeep-emulsie in je handen en breng dit aan op je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen. Deze zeep prikt, dus bij aanraking met de ogen, direct goed uitspoelen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Olea Europeae (Olive) Fruit Oil*, Laurus Nobilis (Laurel) fruit oil*, Aqua*, Sodium hydroxide * Origine Végétal

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com