Aleppo Soap Co Alep zeep in doosje 190 gram

Alep Zeep in doosje 190 g

 
5,50
ASBIO5
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Alep zeep van Aleppo Soap Co. wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen. Hypoallergeen.

Het heeft een gewicht van 190 gram en is verpakt in een recycleerbaar kartonnen doosje. Deze zeep heeft een authentieke robuuste look en ruikt naar laurierbesolie.

Alep zeep is hard en bruin/donker aan de buitenkant en week/zacht en groen binnenin. Alep zeep gaat lang mee, mits je ervoor zorgt dat de zeep tussen het gebruik door goed kan drogen. Als de zeep té nat blijft omdat het in een poeltje water ligt kan de zeep zacht worden en zelfs oplossen. Laat ze dus aan de lucht drogen op een droge zeephouder.

Gebruik : maak een zeep-emulsie in je handen en breng dit aan op je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen. Deze zeep prikt, dus bij aanraking met de ogen, direct goed uitspoelen.

COSMOS NATURAL gecertificeerd.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Sodium Oleate, Aqua (Water), Sodium Laureate, Glycerin, Laurus nobilis (laurel) fruit oil, Sodium hydroxide

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com