Auto Verfrisser Leather Wood Ipuro

Auto Luchtverfrisser Leather & Wood

 
6,95
26IPU0500
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle auto luchtverfrissers van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de houder op het ventilatierooster op het dashbord van je auto is geplaatst. Nadat ze een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse.

Voor deze auto luchtverfrisser 'lather & wood', uit de car line, is dat een sensuele mix van leder en hout :

- topnoot : heliotroop en citrusnoten
- hartnoot : leder
- basisnoot : vanille, cederhout en coumarine

De houder zit in een blisterverpakking met een kartonnen omhulsel waarop de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen geschreven staan. De houder is van kunstof en bevat geen vloeistof.

Gebruik : verwijder de verpakking en bevestig de houder met het kliksysteem aan de ventilatie op je dashbord. Onder normale omstandigheden wordt de lucht in je auto tot 3 maanden lang verfrist. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden. Je kan de houder ook ook als staander in eender welke ruimte plaatsen als geurverspreider door het kliksysteem lichtjes te buigen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com