Massage Olie Lavendel 250 ml

Massage Olie Lavendel 250 ml

 
8,95
EP33
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze massage olie van Un été en Provence bevat een mix van olijfolie, maïsolie en een hoog percentage etherische lavendelolie (lavandula angustifolia), naast coumarine en geranium. 'Angustifolia' betekent smalbladig (angustus = smal, folium = blad) en dus wordt deze vorm van lavendelolie in het Nederlands ook wel echte lavendel of smalbladige lavendel genoemd. Het is een lage, sterk vertakte struik, bekend vanwege de zeer waardevolle aromatische olie die al sinds eeuwen gebruikt wordt niet enkel omwille van haar geur maar ook vanwege haar therapeutische waarde. Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Europa, waar de plant groeit op droge, rotsige, kalkrijke hellingen. Echte lavendel bloeit gedurende de zomer-maanden (juni tot augustus). De bloemetjes worden bij voorkeur bij wassende maan geplukt, op een zonnige dag als de ochtenddauw is verdampt en als ze nét zijn opengegaan. Op dat ogenblik bevat de plant namelijk haar hoogste gehalte aan aromatische bestanddelen. Dan wordt de olie eruit gedestilleerd.

Met als resultaat een 100% pure natuurlijke olie. Verpakt in een flaçon van 250 ml met doseerpompje.

Lavendel is een kruid, met een geur die iedereen kent. Sommigen associëren dit met het beeld van een zomervakantie in de Provence, voor anderen is het de geur van oma en haar linnenkast... Maar lavendel is veel meer dan dat...Lavendel is rustgevend, verzachtend, krampstillend, opbeurend en balancerend, en tevens ontsmettend, bacteriedodend en pijnstillend. De etherische olie van lavendel wordt niet enkel gebruikt voor haar lichamelijk ontspannend effect, maar ook omwille van haar psychisch ontspannend effect. Bijvoorbeeld zenuwachtigheid en slapeloosheid. Kortom, een perfecte hersteller van de innerlijke harmonie.

Gebruik :  neem wat massage olie in je hand en masseer het lichaam daar waar nodig om bijvoorbeeld gespannen spieren te ontspannen, vochtretentie te verlichten of op plekken waar cellulitis voorkomt. Maak draaiende bewegingen en masseer de olie lichtjes in.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com