Aluinwater Aleppo Soap Co

Aluinwater 100ml

 
12,25
ASALUN08
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

De werkzaamheid van de aluinsteen in een deodorant verstuiver : effectief en gemakkelijk in gebruik. Aluinwater, een natuurlijk deodorant van Aleppo Soap Co. met aluinkristallen (Potassium Alun). Zonder alcohol, parabenen, ammoniumzout, aluminiumchloorhydraat, hydrochloride, aluminiumhydroxide of parfum en daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid. Reukloos.

In tegenstelling tot wat men denkt, is verse transpiratie vrijwel geurloos. De vervelende geur die zich gedurende de dag opbouwt onder bijvoorbeeld je armen onstaat doordat de bacteriën op je huid goed gedijen in die warme, vochtige omgeving. Deze bacteriën scheiden afvalstoffen uit en het zijn deze afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de nare geur van transpiratie. Tegen deze geur gebruiken we bijvoorbeeld een deodorant.

Aluin is een natuurlijk mineraal die onder meer een antibacteriële werking heeft op de huid en in water oplosbaar is. Wat aluinwater doet is eigenlijk heel simpel : na verstuiving verlaagt het de pH-waarde van het huidoppervlak onder bijvoorbeeld je oksels, door een onzichtbaar laagje minerale zouten op je huid na te laten zonder de poriën te verstoppen. Hierdoor wordt je huid onleefbaar voor het type bacteriën dat die nare geur veroorzaakt. Aluinwater werkt dus als een reukloze deodorant die je huid in staat stelt normaal te blijven transpireren waardoor je afvalstoffen kunt blijven afvoeren en goed op temperatuur kunt blijven. En het zorgt bovendien voor een fris en zuiver gevoel. Het laat geen sporen na in je kleding en het irriteert en kleeft niet. Geschikt voor alle huidtypes. Verpakt in een handige flacon mét verstuiver van 100 ml.

Gebruik : eventjes schudden voor gebruik :

Oksels : na het wassen op je droge oksels verstuiven en laten drogen.

Handen : kan ook worden aangebracht op je  handen voor hetzelfde verfrissende effect.

Voeten : lange-afstand wandelaars kunnen het gebruiken om hun voeten mee te behandelen vòòr het lopen, waardoor tijdens het lopen de kans op blaren wordt verkleind.

Ook verkrijgbaar als aluinsteen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com