Aluinstick 30 g

 
10,95
TATERALUN10
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze aluinstick van Tadé is zéér effectief als natuurlijk deodorant, want aluin is immers oplosbaar in water en eenvoudig te gebruiken.

In tegenstelling tot wat men denkt, is verse transpiratie vrijwel geurloos. De vervelende geur die zich gedurende de dag opbouwt onder bijvoorbeeld je armen onstaat doordat de bacteriën op je huid goed gedijen in die warme, vochtige omgeving. Deze bacteriën scheiden afvalstoffen uit en het zijn deze afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de nare geur van transpiratie. Tegen deze geur gebruiken we bijvoorbeeld een deodorant.

Aluin is een natuurlijk mineraal die onder meer een antibacteriële werking heeft op de huid en in water oplosbaar is. Wat natgemaakt aluin doet is eigenlijk heel simpel : na aanbrenging verlaagt het de pH-waarde van het huidoppervlak onder bijvoorbeeld je oksels, door een onzichtbaar laagje minerale zouten op je huid na te laten zonder de poriën te verstoppen. Hierdoor wordt je huid onleefbaar voor het type bacteriën dat die nare geur veroorzaakt. Natgemaakt aluin werkt dus als een reukloze deodorant die je huid in staat stelt normaal te blijven transpireren waardoor je afvalstoffen kunt blijven afvoeren en goed op temperatuur kunt blijven. En het zorgt bovendien voor een fris en zuiver gevoel. Het laat geen sporen na in je kleding en het irriteert en kleeft niet. Geschikt voor alle huidtypes. Deze aluinstick van 30 g is dan ook héél geschikt om mee te nemen op reis.

Gebruik : na het wassen op je droge oksels aanbrengen door de stick een beetje nat te maken. Laat vervolgens drogen. Let op bij pasgeschoren oksels want aluin prikt. Duwen aan de onderkant van de stick zorgt ervoor dat de aluin naarboven schuift.

Zonder siliconen, parabenen, parfum, noch synthetische middelen. Dermatologisch getest én hypoallergeen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com