Tadé aluinsteen deodorant 120 gram

Aluinsteen 120 g

 
10,95
TERALUN09
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze ronde aluinsteen van Tadé was vroeger vooral te vinden in de mannelijke toilettas, onmisbaar voor een perfecte scheerbeurt. Maar deze aluinsteen is ook zéér effectief als natuurlijk deodorant, want aluin is immers oplosbaar in water en eenvoudig te gebruiken.

In tegenstelling tot wat men denkt, is verse transpiratie vrijwel geurloos. De vervelende geur die zich gedurende de dag opbouwt onder bijvoorbeeld je armen onstaat doordat de bacteriën op je huid goed gedijen in die warme, vochtige omgeving. Deze bacteriën scheiden afvalstoffen uit en het zijn deze afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de nare geur van transpiratie. Tegen deze geur gebruiken we bijvoorbeeld een deodorant.

Aluin is een natuurlijk mineraal die onder meer een antibacteriële werking heeft op de huid en in water oplosbaar is. Wat natgemaakt aluin doet is eigenlijk heel simpel : na aanbrenging verlaagt het de pH-waarde van het huidoppervlak onder bijvoorbeeld je oksels, door een onzichtbaar laagje minerale zouten op je huid na te laten zonder de poriën te verstoppen. Hierdoor wordt je huid onleefbaar voor het type bacteriën dat die nare geur veroorzaakt. Natgemaakt aluin werkt dus als een reukloze deodorant die je huid in staat stelt normaal te blijven transpireren waardoor je afvalstoffen kunt blijven afvoeren en goed op temperatuur kunt blijven. En het zorgt bovendien voor een fris en zuiver gevoel. Het laat geen sporen na in je kleding en het irriteert en kleeft niet. Geschikt voor alle huidtypes. Deze aluinsteen van 120 g gaat dan ook zéér lang mee.

Gebruik : na het wassen op je droge oksels aanbrengen door het blokje aan één kant een beetje nat te maken (zoals je doet met een deodorant-roller). Laat vervolgens drogen. Let op bij pasgeschoren oksels want aluin prikt.

Zonder siliconen, parabenen, parfum, hydrochloride, aluminiumhydroxide, ammoniumzout, noch synthetische middelen. Dermatologisch getest. Hypoallergeen én voorzien van een ophangkoordje.

COSMOS NATURAL gecertificeerd.

Super tevreden over de aluinsteen ! Dit is de beste deodorant ooit. Ook als geschenkje aan de kinderen gegeven en eveneens tot hun grote tevredenheid!
Jullie webshop is zeker een aanrader, je voelt dat alles begint vanuit liefde en respect. Dit zie je aan de zorgzaamheid waarmee pakketjes worden opgestuurd alsook de uitstekende service die geboden wordt !
Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com