Sisal Scrubhandschoen

Sisal Scrubhandschoen

 
4,25
06TREF36003NH
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze scrubhandschoen van Source Balance is ruw van structuur en gemaakt van Sisal. Het verwijdert dode huidcellen en bevordert de bloedsomloop om zo een gladde, egalere en zachte huid te bekomen. Ideaal in de zomer om meer gelijkmatig te bruinen. Kan in bad of onder de douche met of zonder scrubzeep gebruikt worden. Ook leuk om cadeau te geven samen met een bad- of doucheproduct.

Het verliezen van huidcellen is een natuurlijk proces. Dagelijks verlies je duizenden huidcellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Naarmate je ouder wordt vertraagt dit celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling, UV straling en stress. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam 'verstikken'. Je huid één of twee keer per week een scrubbehandeling geven kan dan ook zorgen voor een gezondere huid met een betere doorbloeding. 

Per stuk verpakt in cellofaan. Afmeting : 11cm x 23cm. Machinewasbaar tot 40°.

Gebruik : leg de handschoen in heet water vòòr het allereerste gebruik ! Maak de scrubhandschoen nat, voeg eventueel een (scrub)zeep toe en masseer je hele lichaam of alleen de plekken waar het nodig is. Cirkelvormige bewegingen stimuleren de opperhuid en de bloedsomloop over je hele lichaam. Vervolgens afspoelen met warm water. De handschoen zelf na elk gebruik met schoon water uitspoelen en laten opdrogen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com