Body Scrub Zeezout Grapefruit isabelle Laurier 100 g

Scrubzout Grapefruit 100 g

 
3,50
31LAUR17482
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Scrubben is bedoeld om je huid te reinigen doordat de korreltjes die in de scrub zitten de dode huidcellen verwijderen als gevolg van draaiende bewegingen op je huid. Op die manier stimuleer je de celvernieuwing, verbeter je de huidtextuur en het opname-vermogen van de huid. Scrubben in de zomer vergemakkelijkt bovendien het gelijkmatig bruinen van je huid.

Welk type scrub het beste bij jou past zal je zelf moeten ondervinden. Iemand met bijvoorbeeld een gevoelige huid zal sneller kiezen voor een milde scrub met niet zo veel en vaak ook fijne scrubkorreltjes. Terwijl iemand met een normale huid misschien eerder zou kiezen voor een scrub met grote en grovere scrubdeeltjes. Een ding is echter zeker, een té heftige scrub kan zorgen voor een geïrriteerde huid. Daarom is het niet aan te raden dagelijks te scrubben, 1 à 2 keer per week is méér dan voldoende.

Deze body scrub van Isabelle Laurier wordt in België met de hand vervaardigd, met amandel- en advocado olie, bevat zeezout die de scrubkorreltjes vormen. De geur is afkomstig van de combinatie van mandarijn-, sinaasappel-, grapefruit- en venkelolie. Na het scrubben voelt je huid weer zacht en soepel aan. Dankzij de oliën ook uitermate geschikt voor de wat drogere huid. Parabeenvrij. Verpakt in een potje van 100 g.

Gebruik : beetje scrub aanbrengen op je vochtige huid. Vervolgens wrijf je met de scrub in rustige draaiende bewegingen over je huid, alvorens goed af te spoelen met water. Dep je huid dan droog. Eventueel te gebruiken samen met een scrubhandschoen. Smeer je lichaam daarna in met een body lotion, olie of body butter.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers