Ookgmasker Source Balance Aquatherapeas

Oogmasker

 
5,95
06TREF42775
Niet op voorraad

De te bestellen minimumhoeveelheid voor "Oogmasker 'is 2 stuks .

Dit oogmasker gevuld met waterparels (Aquatherapeas) van Source Balance is zeer geschikt voor het verlichten van migraine, door stress veroorzaakte beklemmingen, pijnlijke sinussen en door hitte veroorzaakte vermoeidheid. De waterparels bestaan voor 60% uit water, voor 30% uit glycerine en voor 10% uit natriumpolyacrylaat, een polymeer dat vele keren z'n eigen gewicht aan water kan opnemen, waardoor de aquaparels tot een therapeutische gel worden omgezet. Het buitenomhulsel bestaat voor 100% uit kunstof met een pluchen achterzijde waardoor ze perfect wasbaar is. Afmeting : 19cm x 9cm, voorzien van velcostrip.

Zowel geschikt voor warm (in de magnetron) als koud (in de koelkast of diepvriezer) gebruik.
Verkrijgbaar in 3 kleuren : wit, blauw en groen *.

Gebruik :

- bij het koelen :

  • leg het oogmasker minstens 1 uur lang in de koelkast of 30 minuten in de diepvriezer.
  • vòòr gebruik, vergewis je ervan dat de parels hervormbaar en niet bevroren zijn
  • leg het oogmasker dusdanig op je ogen dat hij aangenaam zit en de therapeuthische gel zich op de te behandelen plaats bevindt

- bij het verwarmen :

  • plaats het oogmasker in een propere, met draaischijf uitgeruste microgolfoven
  • vewarm het oogmasker telkens 10-20 seconden lang, tot de gewenste temperatuut bereikt is
  • leg het oogmasker dusdanig op je ogen dat hij aangenaam zit en de therapeuthische gel zich op de te behandelen plaats bevindt 

*Indien gewenst kunt je zelf een kleur kiezen, dan dien je dat aan te geven bij de 'klantnotities' bij je bestelling aan het einde van het bestelproces.

OPGELET : alleen geschikt voor microgolfovens mét draaischijf. Niet oververhitten, de maximale verwarmingstijd niet overschrijden. Wees voorzichtig bij het wegnemen uit de microgolfoven, het oogmasker is mogelijk te warm. Voor het opnieuw opwarmen eerst laten afkoelen. Het kussen niet koken. Op een voor kinderen onbereikbare plaats bewaren. Niet bij een gevoeilige huid gebruiken. Het gebruik onderbreken, van zodra het masker ongemak veroorzaakt. Het oogmasker niet openen of beschadigen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers