Body Wrap Aroma Home Forget Me Not Opwarmen Microgolf

Body & Neck Wrap Forget Me Not

 
19,95
07AHBWR1602
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze body wrap van Aroma Home kalmeert en ontspant je lichaam. De hoes is van 100% polyester en gevuld met natuurlijke vlas- en 'Vergeet-Me-Niet'-zaden die je kan opwarmen in de magnetron of kan laten koelen in de diepvriezer.

De rustgevende body wrap is zo ontworpen dat het comfortabel om de nek zit, juist tot aan je schouders. Maar je kunt het ook om je arm of been wikkelen of tegen je onderrug zetten.

Gebruik : warm op pijnlijke rug-, schouder-, nek- en buikspieren of om stress en gewrichtspijn te verlichten. Als koud compres om ontstekingen te verminderen, verstuikingen, stoten, hoofdpijn, migraine en blauwe plekken te verlichten of om je af te koelen op een warme dag.

Instructies voor de microgolf en diepvriezer :

- doe de body wrap in een plastic zak en steek ze voor minimaal 3 uur in de diepvriezer

- steek de body wrap voor 1 minuut in de microwave en voel of de gewenste temperatuur bereikt is. Per schijf van 10 seconden extra bijwarmen tot een totale maximale tijd van 2  minuten voor een 500-750 Watt microgolfoven en tot een totale maximale tijd van 1,5 minuut voor een 800-1000 Watt microgolfoven. Leg de body wrap op een draaibare niet-metalen plaat in de microgolfoven tesamen met een half gevuld kopje water en volg de warmte instructies que tijdsduur hierboven. Wacht 30 seconden na opwarming met het eigenlijke gebruik. 

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers