Zwarte Zeep la Corvette tube 250 ml

Zwarte Zeep in tube 250 ml

 
7,95
CR20
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze biologische zwarte zeep van La Corvette is Ecocert gecertificeerd, heeft een pasta-achtige structuur en is geschikt voor in het huishouden. Volgens eeuwenoude tradities geproduceerd in grote ketels met uitsluitend plantaardige oliën, soda en zout water. Zonder enige kleur- of parfumtoevoeging, noch bewaarmiddel en 100% biologisch afbreekbaar. Bij de productie van deze zeep gebruikt men olijfolie afkomstig van de zgn. tweede persing. De tweede persing gebruikt de pulp en pitten afkomstig van de eerste. Daardoor is deze olijfolie donkerder van kleur en spreekt men bij de daarvan gemaakt zachte dikke zeep van 'zwarte zeep' of savon noir. Vooral in Frankrijk en de landen rondom de Middellandse zee is deze zeep zeer geliefd en gekend. In België wordt dan ook de term 'bruine zeep' gebruikt. Een 99% natuurlijk, ambachtelijk, veilig, duurzaam huishoudelijk schoonmaakmiddel. Zeer geconcentreerd, effectief en economisch in gebruik.

Deze zwarte zeep ontvet en ontvlekt. Omdat deze zwarte zeep een pasta-achtige structuur heeft, wordt ze meestal voor het schrobben van vloeren gebruikt. Verpakt in een handige knijptube van 250 ml.

Gebruik : voor het reinigen en onderhouden van stenen en linoleum vloeren. Los 1 flinke noot op in 1 L heet water. Hardnekkige vlekken eerst inwrijven met de pasta, laten intrekken en dan verwijderen. Bij aanraking met de ogen, direct grondig uitspoelen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com