Vloeibare Zwarte Schoonmaakzeep Marius Fabre 500 ml

Vloeibare Zwarte Schoonmaakzeep 500 ml

 
9,95
NSNSP500
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze vloeibare zwarte schoonmaakzeep van Marius Fabre met olijfolie is voorzien van een spray en is direct klaar voor gebruik. Dat wil zeggen je hoeft ze niet aan te lengen. Ze is Ecocert gecertificeerd. en verpakt in een handige spuitflaçon van 500 ml. Deze zwarte zeep ontvet en ontvlekt. Volgens eeuwenoude traditie geproduceerd in grote ketels. 100% biologisch afbreekbaar. Een 100% natuurlijk, ambachtelijk, veilig, milieuvriendelijk, duurzaam, veelzijdig, huishoudelijk schoonmaakmiddel voor zowel binnen als buiten gebruik. Mooi voor op het aanrecht !

Deze zeep bevat noch kleur-, noch geurstoffen, noch conserveringsmiddelen, noch synthetische of chemische toevoegingen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten (basis zijn plantaardige oliën). Zwarte zeep is eveneens zéér zacht voor de huid en droogt de huid niet uit. Niet getest op dieren.

Gebruik : eerst goed schudden. Spray een hoeveelheid zeep, afhankelijk van hoe sterk het oppervlak vervuild is, op de schoon te maken plek en wrijf schoon met een licht bevochtigde spons of doek. Bij aanraking met de ogen, direct grondig uitspoelen.

  • voor het doen van alle schoonmaakklusjes in huis (ramen, sanitair, keuken, enz.)
  • voor het schoonmaken van het aanrecht en tegels in de keuken
  • voor het reinigen en onderhouden van stenen en linoleum vloeren
  • voor het voorkomen van luis op planten. Spuit op de plant of bijvoorbeeld (rozen)struik. Er blijf een dunne film van de zeep op de blaadjes achter. Hierdoor hebben de luizen geen grip op de blaadjes en kunnen zich er niet hechten. Omdat zwarte zeep 100% biologisch afbreekbaar is, wordt ze in Frankrijk vaak in de biologische teelt gebruikt.
  • voor het reinigen van de vacht van je huisdieren en om hun vacht te laten glanzen, als een soort van shampoo voor dieren dus. Grondig naspoelen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers