Zwarte Zeep Aleppo Soap Co tube 250 ml

Alep Zwarte Huishoudzeep in tube 250 ml

 
5,95
AHCOPE20
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Alep Zwarte Huishoudzeep van Aleppo Soap Co. heeft een pasta-achtige structuur en is geschikt voor in het huishouden. Ze wordt nog altijd volgens eeuwenoud recept vervaardigd : in koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen. Bij de productie van deze zeep gebruikt men olijfolie afkomstig van de zgn. tweede persing. De tweede persing gebruikt de pulp en pitten afkomstig van de eerste. Daardoor is deze olijfolie donkerder van kleur en spreekt men bij de daarvan gemaakt zachte dikke zeep van 'zwarte zeep' of savon noir. Vooral in Frankrijk en de landen rondom de Middellandse zee is deze zeep zeer geliefd en gekend. In België wordt dan ook de term 'bruine zeep' gebruikt. Een 99% natuurlijk, ambachtelijk, veilig, duurzaam huishoudelijk schoonmaakmiddel. Zeer geconcentreerd, effectief en economisch in gebruik.

Aleppo zwarte huishoudzeep is dan ook een voordelige allesreiniger die ontvet en ontvlekt. De schoonmaakzeep kan gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, als keuken- en badkamerreiniger, afwasmiddel, vlekverwijderaar en kwastenreiniger. De zeep verwijdert in de tuin schimmel veroorzaakt door bladluis. Tevens kan de zeep als dierenshampoo gebruikt worden, bijvoorbeeld voor honden, katten, paarden. Zwarte zeep is eveneens zéér zacht voor de huid en droogt de huid niet uit. Verpakt in een handige knijptube van 250 ml. 

Gebruik :

- als multireiniger of voor het reinigen en onderhouden van vloeren : los 2 eetlepels Alep zwarte huishoudzeep op in 5 L heet water. Hardnekkige vlekken eerst inwrijven met de pasta, laten intrekken en dan verwijderen met warm water. Bij aanraking met de ogen, direct grondig uitspoelen. 

- als shampoo voor huisdieren : maak de vacht van je huisdier nat. Breng een kleine hoeveelheid zeep aan, goed inwrijven en daarna goed naspoelen.

- als vlekverwijderaar in wasgoed : wrijf vòòr het wassen een kleine hoeveelheid verdunde zeep op de hardnekkige vlekken.

- als handwas voor delicate kleding : voeg 1 of 2 eetlepels Aleppo zwarte huishoudzeep per liter koud water

- als machinewas : doe 3 eetlepels Aleppo zwarte huishoudzeep in de wasmiddellade samen met een klein glas witte azijn die je in de wasverzachterlade doet

- als insecticide : verdun in een sprayflacon, 1 eetlepel Alep zwarte huishoudzeep in 1 liter water. Schud om het goed te vermengen. Spray de aangetaste planten om ze te   beschermen tegen bladluizen, diverse insecten, rode spint, enz.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers