Ipuro Room Spray Black Bamboo 250 ml

Room Spray Black Bamboo 250 ml

 
8,95
26IFC0161
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle room sprays van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze room spray (interieur parfum) 'Black Bamboo', uit de essentials line, is dat de frisse kruidige geurcombinatie van sterke groene frisse noten met een houten ondertoon :

- topnoot : jasmijn en limoen
- hartnoot : appel en meloen
- basisnoot : witte muskus en amber

De room spray heeft een fijn-nevelige spraykop en bevat 250 ml en vormt zo een andere manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen.

Gebruik : verstuif de gewenste hoeveelheid in de lucht door lichtjes op de spray-knop te duwen in je huiskamer, toilet, gang of slaapkamer. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden. Niet rechtstreeks op meubels of textiel sprayen. Op de verpakking zit een afneembare sticker met daarop de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen.

De Black Bamboo geurlijn is ook verkrijgbaar in geurstokjes.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers