Giftset Geurstokjes Ipuro 2 x 50 ml

Giftset Geurstokjes White Lily 2 x 50 ml

 
9,95
26IFCO117
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Deze giftset bevat een combinatie van een 2-tal geurstokjes 'White Lily' uit de essentials line van Ipuro, elk in een flaçon van 50 m, met de delicate bloemengeur van de pure witte bloem :

- topnoot : perzik en klei
- hartnoot : meiklokje, jasmijn en anjer
- basisnoot : witte muskus en cederhout

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De 2 x vijf vezelstokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçons zijn van glas met een kunstof dop en bevatten elk 50 ml.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverder vezelstokjes voor een sterke geur. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 1,5 maand per flaçon mee. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers