Geurstokjes en kaars Ipuro Time to Glow 100 ml

Giftset Geurstokjes Time to Glow 50 ml + Kaars 125 g

 
13,95
26IFC1460
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurstokjes 'Pure White', uit de essentials line, voel je de glamour gewoon in de lucht hangen :

topnoot : rode vruchten, anijs en mandarijn
- hartnoot : heliotroop en sinaasappel
- basisnoot : cederhout, vanille, patchouli, amber en tonkaboon

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De vezelstokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheids- aanwijzingen. De flaçon is van glas met een houten dop en bevat 50 ml.  De kaars is verpakt in een vierkanten transparant glazen houder van 6,5 cm hoog en 7 cm breed. Gewicht : 125 g. Brandtijd tot ongeveer 23 uur.

 

Gebruik : creëer een speciale sfeer en brand de kaars in je woon-, slaap- of badkamer en plaats ze op een hittebestendige ondergrond (vermijd kachels of andere warme bodems). Laat kaarsen nooit branden zonder toezicht en verwijder de beschermende folie alvorens de kaars aan te steken. Houd de brandende kaars altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren en in verticale positie zodat de was gelijkmatig smelt. Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is, zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold. Als je de kaars uitdoet, laat de was dan eerst stollen alvorens ze opnieuw te gebruiken. Houd de lengte van de lont op min. 6 mm boven de was voor een optimale verbranding en houd ze vrij van lontresten en ander vuil. Doof de kaars voordat ze volledig opbrand, om te vermijden dat de lont plat gaat liggen in de vloeibare was en tegen het glas brandt. Een lont dat bij het glas brandt, kan het glas doen breken. Gebruik ze nooit in de buurt van gordijnen, luchtkanalen en ventilatoren. Wanneer je meer dan één kaars tegelijk gebruikt, houd dan een afstand van 10 cm tussen de kaarsen.

Laat de kaars een tijdje branden, zo voorkom je dat de kaars uitholt. Pas als de kaars een tijdje brandt, heeft ook het kaarsvet aan de buitenste randen de tijd om te smelten om zo egaal op te branden.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverde vezelstokjes voor een sterke geur, maar daardoor raakt de vloeistof ook sneller op. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 1,5 maanden mee, afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die gebruikt wordt. Als de stokjes verzadigd zijn, verspreiden ze een minder intense geur. Dus vervang de stokjes regelmatig, er zitten immers voldoende stokjes in de verpakking. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Olijfcare Gebruiksaanwijzing Ipuro Geurstokjes

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com

O-lijf-care toppers O-lijf-care toppers