Geurstokjes Ipuro Frozen Colada 240 ml

Geurstokjes Frozen Colada 240 ml

 
24,95
26IPU0589
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de matglazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurstokjes 'Frozen Colada', uit de season line die enkel verkrijgbaar is in de zomermaanden, is dat een exotische zomerse vruchtencocktail van :

- topnoot : Braziliaanse sinaasappel, meloen en perzik
- hartnoot : ananas, kiwi en aardbei
- basisnoot : Braziliaanse Tonkabonen en Indische patchouli

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De vijf vezelstokjes met een lengte van 29,80 cm zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçon is van glas met dop en bevat 240ml. In de doos zitten eveneens een stuk ananas en een ijsblokje die je op de stokjes kunt prikken. Deze items kun je facultatief gebruiken.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverder vezelstokjes voor een sterke geur. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 6 maanden mee. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Olijfcare Gebruiksaanwijzing Ipuro Geurstokjes

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com