Geurstokjes Flower Filed Ipuro 240 ml

Geurstokjes Flower Field 240 ml

 
24,95
26IPU0620
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

lle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurstokjes 'Flower Field', uit de season line die enkel verkrijgbaar is in de zomermaanden, is dat de typische verleidelijke geur van een volle bloemenweide :

- topnoot : magnolia en roos
- hartnoot : viooltje en orchidee
- basisnoot : jasmijn en mos

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De vijf vezelstokjes met een lengte van 29,80 cm zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçon is van glas met een houten dop en bevat 240ml.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverder vezelstokjes voor een sterke geur. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 3 maanden mee. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com