Ipuro Plug-In Navulling Flower Bowl 20 ml

Ipuro Essentials - Plug-In Navulling Flower Bowl 20 ml

 
5,95
26IFC3017
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze navulling Flower Bowl is geschikt om in de Ipuro Essentials Plug-In, de elektrische luchtverfrisser, te steken. Flower Bowl is een zachte en subtiele geur met bloemige noten en verkwikkende frisheid :

--topnoot : madarijn, bergamot, sinaasappel, kardemom en groene noten
- hartnoot : meiklokje, jasmijn, viooltje en cederhout
- basisnoot : amber en muskus

Inhoud: 20 ml- verpakt in een kartonnen doosje.

De Plug-In is een elektrische luchtverfrisser die werkt met behulp van een ingebouwde bewegingssensor en is voorzien van 2 standen, 3 intensiteiten én een klein omgevingslichtje, waardoor ze elke ruimte bijna automatisch vult met een heerlijke geursensatie die je zelf kiest. Telkens als je de plug-in passeert wordt de geur in de ruimte verspreid. Deze Plug-In elektrische luchtverfrisser kan alléén worden gebruikt in combinatie met de Ipuro Essentials Plug-In navullingen. 

Het apparaat (de Plug-In) én de navulling worden los van elkaar geleverd, zodat iedereen een geur naar keuze kan uitzoeken. Ontdek het apparaat, de zgn. Plug-In. !

Gebruik : schroef de dop van de navulling los en druk de injectieflacon met de stick in het apparaat (de Plug-In). Steek het apparaat vervolgens in het stopcontact en kies de gewenste modus/stand en intensiteit. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com