Geurkaars Pure White Ipuro 125 g

Geurkaars Pure White 125 g

 
5,95
26IFC1625
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Alle geurkaarsen van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de kaars aangestoken wordt. Nadat de kaars een tijdje gebrand heeft nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas als de kaars een flinke tijd brandt komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse. Hoogwaardige kwaliteitskaarsen gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurkaars 'Pure Black', uit de Essentials line, is dat de subtiele geur van fris gewassen wasgoed :

topnoot : meiklokjes en witte roos
- hartnoot : viooltjes en groene noten
- basisnoot : sandelhout, witte muskus en amber

Deze kaars is verpakt in een vierkanten transparant glazen houder van 6,5 cm hoog en 7 cm breed.

Gewicht : 125 g.

Brandtijd tot ongeveer 23 uur.

Gebruik : creëer een speciale sfeer en brand de kaars in je woon-, slaap- of badkamer en plaats ze op een hittebestendige ondergrond (vermijd kachels of andere warme bodems). Laat kaarsen nooit branden zonder toezicht en verwijder de beschermende folie alvorens de kaars aan te steken. Houd de brandende kaars altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren en in verticale positie zodat de was gelijkmatig smelt. Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is, zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold. Als je de kaars uitdoet, laat de was dan eerst stollen alvorens ze opnieuw te gebruiken. Houd de lengte van de lont op min. 6 mm boven de was voor een optimale verbranding en houd ze vrij van lontresten en ander vuil. Doof de kaars voordat ze volledig opbrand, om te vermijden dat de lont plat gaat liggen in de vloeibare was en tegen het glas brandt. Een lont dat bij het glas brandt, kan het glas doen breken. Gebruik ze nooit in de buurt van gordijnen, luchtkanalen en ventilatoren. Wanneer je meer dan één kaars tegelijk gebruikt, houd dan een afstand van 10 cm tussen de kaarsen.

Laat de kaars een tijdje branden, zo voorkom je dat de kaars uitholt. Pas als de kaars een tijdje brandt, heeft ook het kaarsvet aan de buitenste randen de tijd om te smelten om zo egaal op te branden.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com