Ipuro Air Sonic Geurolie Free Spirit 30 ml

Air Sonic Geurolie Free Spirit 30 ml

 
7,95
26IPU1877
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze geurolie 'Free Spirit' van Ipuro is klaar voor gebruik voor in één van de electrische Air Sonic Geur Diffusers. Voor elke stemming en ieder moment van de dag heeft Ipuro een bijzondere geurervaring ontwikkeld. De geurolie van Ipuro wordt geleverd in een glazen flesje van 30 ml. Bij een dosering van 5 druppels is het flesje voldoende voor ca. 200 toepassingen.

Alle geuren van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze geurolie 'Free Spirit' is dat een combinatie van :

- topnoot : ecalyptus, aldehyde, citroen en groene akkoorden
- hartnoot : bloemig en waterig
- basisnoot : amber, muskusachtig, patchouli en houtnoten

 

 

 

 

 

 

 

 

 Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Aqua (Water), Natriumlaurethsulfaat, Glycerine, Cocamidopropylbetaïne, Lauryl Polyglucose (Lauryl Glucoside), Parfum (Fragrance), Acrylaten/C10-30 Alkylacrylaat Crosspolymer, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Glycol Distearaat, Olea Europaea Olijf (Fruit) Oil , Coco Glucoside, Glyceryloleaat, Glycerylstearaat, Benzoëzuur, Natriumhydroxide.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com