Ipuro Air Sonic Geur Diffuser Vase Beige

Air Sonic Geur Diffuser Vase Beige

 
89,95
26IPU1903
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze beige geur diffuser 'Air Sonic Vase' met afstandsbediening, is een niet alleen een elektrische geurverspreider maar ook een prachtig keramisch designstuk voorzien van een geïntegreerd sfeerlicht. De met de hand geglazuurde kap van keramiek geeft deze diffuser een luxueuze uitstraling. Invisible look door knoppen aan de onderkant. Dankzij de innovatieve ultrasone technologie wordt een subtiele, koele geurnevel van water verspreidt, die de ruimte automatisch vult met de geur van jouw keuze. Deze diffuser heeft daardoor ook een luchtbevochtigend effect. 

Deze difusser is tevens na te vullen met alle Air Sonic natuurlijke essentiële oliën die apart te verkijgen zijn. Zo dompel je jezelf onder in een heerlijke persoonlijke aroma-ervaring, aangepast aan jouw stemming.

Gebruik : vul het apparaat eenvoudig met 150 ml water water en voeg een paar druppels essentiële olie naar keuze toe. Functies zoals intervalmodus en continuwerking of aanpassing van de sfeerverlichting kunnen op het apparaat zelf worden ingesteld. Zodra het apparaat ingeschakeld is op het stroomnet zal ze een zachte, koele aromamist van water verspreiden. Als de tank leeg is schakelt ze automatisch uit.

Afmetingen toestel : 13,5 cm L x 13,5 cm B x 20,5 cm H.
Gewicht toestel : +/- 750 g.
Materiaal toestel : kunstof van binnen en keramiek omhulsel van buiten 
Aanbevolen voor een oppervlakte van: 25 - 30 m2

Inhoud van de omdoos : 1x beige geur diffuser, 1x AC-adapter met kabel van +/- 180 cm lengte, 1x gebruikershandleiding, 1 x garantiebewijs, 1 x afstandbediening

Aanpasbare functies :

Licht: warm wit of gekleurd licht in 3 helderheidsniveaus of geen kleur
Geurintensiteit : continu, interval 30 seconden aan/30 seconden 

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com