- 9%
Duo_Deal_Vloeibare_Alep_Zeep_Marius_Fabre

Duo Vloeibare Alep Zeep 500 ml en 1L

Adviesprijs: 33,45  
30,50
Korting: € 2,95 (9%)
In voorraad ✓ Altijd gratis presentje ✓ Levertijd 1-3 werkdagen
+

Deze Duo Deal van de vloeibare Alep Zeep van Marius Fabre is ecologisch, voordelig en recycleerbaar : de flaçon van 500 ml met pompje tesamen met de navulling van 1 liter met schenktuit. Beiden in een amberkleurige PET fles.

Alep zeep is de oudste zeep ter wereld en wordt beschouwd als de moeder van alle zepen. Ze werd voor het eerst gebruikt in Mesopotamië in de stad Aleppo, gelegen in het huidige Syrië. Dankzij de handelroutes over de Middellandse Zee werd Alep zeep al snel bekend doorheen de landen van de Klassieke Oudheid, zoals het Romeinse Rijk en Griekenland. De zeep bereikte het Europese vasteland eerst via Marseille, welke vervolgens uitgroeide tot dé zeephoofdstad van het vaste continent. Alep zeep is van oudsher verkrijgbaar in vaste (blok)vorm. Maar de Franse zeepfabriek van Marius Fabre heeft dankzij haar generatie lange kennis van het authentiek verzepen eveneens een vloeibare Alep zeep ontwikkeld.

Deze vloeibare plantaardige Alep zeep van Marius Fabre met olijfolie én 20% laurierbesolie is ideaal voor de dagelijkse hygiëne en verzorging van alle huidtypes, inclusief de gevoelige, droge of beschadigde huid. Terwijl de olijfolie je huid voedt en verzacht, zorgt de laurierbesolie voor de bescherming van je huid door het herstellen van je huidvocht in je bovenste huidlaag. Deze ingrediënten beschermen, kalmeren en verzachten dus je huid.

Deze vloeibare Alep zeep wordt volgens de traditie geproduceerd in ketels, zonder toevoeging van kleurstoffen. Niet getest op dieren.
Verpakt in en amberkleurige recycleerbare PET fles van 500ml met handig doseerpompje.
Leuk voor op je wastafel, in de badkamer of in de keuken.

Gebruik : voor het wassen van je handen. Of om je lichaam onder de douche of in bad mee te reinigen. Laat één minuut inwerken en spoel af met schoon water. Alep zeep vraagt wel enige gewenning want het ruikt en voelt anders aan als bijvoorbeeld een schuimende zeep of douchegel. Alep zeep bevat immers geen extra toevoegingen die hiervoor zorgen.

Geen reviews gevonden

Schrijf een review
Aqua, Potassium olivate, Potassium laurate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium sorbate, Potassium benzoate, Olea europaea oil, Tetrasodium glutamate diacetate, Laurus nobilis oil, Tocopherol.

Alle prijzen zijn in €, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

Daarom O-lijf-care.com Daarom O-lijf-care.com