Bezorgen

                                                                    Bezorgen
                                                                    
In welke landen levert o-lijf-care.com ?

Wij leveren uitsluitend in Nederland en België en dit nadat de betaling bij ons binnen is gekomen volgens één van de aangeboden betalingswijzen en je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Mocht je iets willen kopen op o-lijf-care.com dan moet je dus een leveringsadres hebben in één van deze beide landen. Voor bestellingen en/of verzendingen uit en/of naar een buitenlandse bestemming verzoeken wij je eerst contact met ons op te nemen.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd ?  

Tijdens het bestelproces kies je of je je bestelling laat bezorgen op een door jou opgegeven adres of dat er onder rembours geleverd dient te worden. In beide gevallen wordt je bestelling als pakketpost verzonden en voorzien van een B-Post Track & Trace code waarmee je het verzendtraject van je pakket kunt opvolgen nadat het is verzonden.

Als je de voorkeur geeft aan bezorging, gelieve dan tijdens het bestelproces een regulier adres, dus geen postbustadres, op te geven. Het is niet mogelijk een bezorgdatum te kiezen. Als er niemand aanwezig is op het moment dat je bestelling geleverd wordt, dan zal de bezorger een bericht achterlaten in je brievenbus. Alle informatie en instructies hoe je bestelling alsnog te ontvangen vind je terug op dat bericht.

Mocht je onverhoopt na al deze pogingen je bestelling niet ontvangen hebben, dan keert ze naar ons terug. Wanneer een naar ons geretourneerde zending opnieuw verzonden moet worden, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor de werkelijke verzendkosten in rekening te brengen, ook wanneer je bestelling de eerste keer gratis verstuurd werd.

Wij verpakken alle goederen zeer degelijk en controleren elke zending grondig voordat ze verstuurd wordt. Toch dien je bij levering van de goederen zéér nauwkeurig te (doen) controleren of je pakket er in orde uitziet. Wanneer er duidelijk zichtbare schade is, controleer dan eerst de inhoud in bijzijn van de bezorger. Pas met het gebruik van scherpe voorwerpen bij het openmaken van je bestelling op dat je het product niet zelf beschadigd.

Wat zijn de levertermijnen ?

De meeste producten zijn ruim op voorraad bij o-lijf-care.com. Producten die direct uit voorraad leverbaar zijn, worden dan ook, na ontvangst van je betaling en bevestiging van ons uit, direct ter bestelling aangeboden bij B-Post. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, dan nemen wij contact met je op en heb je het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Bestellingen die bij ons toekomen in het weekend worden op de eerstvolgende werkdag aangeboden.

Voor België :

Je pakket zal binnen een termijn van één-twee werkdagen bezorgd worden te rekenen vanaf de ontvangst van je betaling en bevestiging van je bestelling door ons. De bezorging wordt verzorgd samen met B-Post. Houd er aub rekening mee dat er op zaterdag, zondag en feestdagen niet bezorgd wordt.

Voor Nederland :

Je pakket zal binnen een termijn van twee-vier werkdagen bezorgd worden te rekenen vanaf de ontvangst van je betaling en bevestiging van je bestelling door ons. Wij geven je pakket af aan B-Post die het vervolgens overdraagt aan TNT, PostNL, DPD of DHL, dat hangt af van de regio waar er bezorgd moet gaan worden. Bezorgingen gebeuren van dinsdag tot en met zaterdag. Houd er aub rekening mee dat er op feestdagen niet bezorgd wordt. De pakjesdienst mag het pakket ook bij de buren afgeven. De geadresseerde ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is.

Wanneer je meerdere producten in één keer bestelt, doen wij ons best om alle producten ook in één keer te leveren. De levertijd van je gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd.

Opgelet: rondom extra drukke periodes kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties. Mocht dit zich voordoen dan houden we je op de hoogte van de gewijzigde levertijd tijdens het bestelproces en vragen wij hiervoor je begrip.

Heb je je bestelling dringend nodig ? Neem dan even contact met ons op of laat een bericht na in het opmerkingen-veld aan het einde van het bestelproces. Dan zullen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een Track & Trace code ?

Een Track & Trace code is een zgn. traceercode waarmee je het bezorgtraject van je pakket kunt opvolgen. Je ontvangt een dergelijk code van ons per e-mail zodra je pakket opgestuurd is. Als je deze code vervolgens invoert op de website van B-Post, www.bpost.be/track, dan kun je het bezorgtraject van je pakket zelf opvolgen. Druk vervolgens op 'Zoeken' en het bezorgtraject van je bestelling wordt getoond.

Ik vind mijn bestelling niet na het zoeken met behulp van de Track & Trace code. Wat nu ?

Het kan gebeuren dat je, na het invoeren van de Track & Trace code, de volgende melding krijgt: 'Er zijn geen zendingen aangetroffen'. Oorzaak hiervoor kan zijn dat B-Post de Track & Trace code nog niet heeft verwerkt. Kijk gerust de volgende werkdag nog eens opnieuw. Mocht dezelfde melding 4 dagen na verzending van je bestelling nog steeds verschijnen en je hebt je bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk contact met ons op te nemen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten ?

Wij trachten de verzendkosten van onze webshop zo laag mogelijk te houden. Per briefpost is voordeliger dan per pakketpost, maar dit is enkel mogelijk als de hoogte van de verzending de 3 cm niet overschrijdt. Het merendeel van de door ons aangeboden producten past echter als gevolg van hun grootte niet in een envelop en zal dus per pakketpost verzonden worden. Bovendien zijn er geen Track & Trace codes beschikbaar op verzendingen die per briefpost vestuurd worden.

Tijdens het bestelproces worden de juiste verzendkosten automatisch berekend, afhankelijk van het land waarbinnen geleverd moet worden en de gekozen bezorgoptie :

Voor België          : 3,95 € voor levering op adres via B-Post.
Voor Nederland : 3,95 € voor levering op adres via B-Post in samenwerking met PostNL/TNT/DPD of DHL.

Dit bedrag wordt gebruikt voor het samenstellen van je bestelling, het verpakkingsmateriaal, het transporteren en het afleveren van je bestelling op het door jouw opgegeven adres. Je keuze maak je kenbaar tijdens het bestelproces.

Bij een besteding boven de 45 € zijn de verzendkosten gratis voor zowel bestellingen binnen België als binnen Nederland. 

Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde de verzendtarieven te kunnen aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden zodat wij jou altijd het meest voordelige tarief aanbieden. Het meest actuele verzendtarief wordt je aangeboden tijdens het bestelproces.

Kies je voor levering onder rembours ?

De optie om onder rembours te kunnen betalen en laten leveren hebben wij met name voor diegenen ingebouwd die wel graag een bestelling willen plaatsen, maar liever niet vooruit betalen. Bij deze optie betaal je dan ook pas wanneer jouw bestelling aan de deur wordt afgeleverd. Wel informeren wij je over het feit dat dit een dure optie is voor de producten die wij voeren.

Je betaalt het aankoopbedrag, de eventuele verzendkosten én de rembourskosten rechtstreeks aan de postbode. Je dient gepast contant te betalen en te tekenen voor ontvangst. Indien je niet aanwezig bent, kun je het pakket gedurende 2 weken afhalen en betalen op het dichtsbijzijnde postkantoor. Daar kan ook met een kaart betaald worden. De rembourskosten voor een dergelijke levering bedragen 12,50€ per levering. Deze kosten komen bovenop de leveringskosten op adres. Je dient dan als leveroptie 'levering op adres' in te geven tijdens het bestelproces. En bij de betaalmethode kies je voor 'Betalen onder rembours'.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling ?

Informatie over de status van je bestelling vind je in eerste instantie in de verzendbevestiging die naar je e-mailadres gestuurd wordt. Je kunt ook inloggen en kijken in 'Mijn account' en doorklikken naar 'Bestellingen' voor een overzicht van je bestellingen en de status waarin het verkeert. Zolang je bestelling de status 'Open' of 'In behandeling' heeft, betekent dat dat wij bezig zijn deze in orde te brengen. Op het moment dat je bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst verandert de status in je account naar 'Verzonden'. Je kunt de verzendinformatie ook bekijken door in je overzicht 'Bestellingen' in 'Mijn account' op een willekeurig bestelnummer te klikken en dan bovenaan op ' Verzendinformatie'. 

Als je bestelling verstuurd is met een Track & Trace codering (bij pakketpost het geval) dan kun je die code ook ingeven op de website van B-Post, www.bpost.be/track, en zo je pakket opvolgen. De Track & Trace code zelf heb je van ons ontvangen per e-mail zodra je pakket verstuurd is.

In 'Mijn account' staat mijn bestelling op verzonden maar ik heb niets ontvangen. Wat nu ?

Wij streven ernaar je bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Is het meer dan 5 werkdagen geleden nadat je van ons de verzendings-email hebt ontvangen en heb je je bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Als deze periode korter is dan 5 werkdagen, verzoeken wij je vriendelijk om nog wat geduld te hebben. Het is namelijk mogelijk dat je pakket binnen deze termijn alsnog bezorgd wordt.

Waarom geen Kiala in België meer ?

Wij hebben er voor gekozen je bestelling te laten leveren op een door jou gekozen adres. Bij Kiala dien je je bestelling zelf op te gaan halen. Om die extra verplaatsing en de lange levertijden te vermijden hebben wij dus gekozen voor levering in plaats van afhaling. En dit tegen een identieke verzendkost voor jou, nl. 4,50 €. Jouw bestelling wordt dan echter wél binnen de 2 werkdagen afgeleverd op het door jou gekozen adres. 

Een greep uit ons assortiment Een greep uit ons assortiment

Speciaal voor jou Speciaal voor jou